Izvor:
17.12.2018 u 11:35
0

PRAVA SEKSULANA BIĆA: Evo koliko žene često misle o S*KSU! IZNENADIĆETE SE!

Žene će zaista retko priznati svoje seksualne želje i maštarije jer nekako oduvek važi pravilo da su te teme rezervisane "samo za muškarce" što je potpuno pogrešno! Kao i jači pol, nežnice vrlo često odlutaju mislima u pravcu seksa.

Većina će ih reći kako uopšte ni ne razmišljaju o seksu što je, zapravo, jedna velika laž. Novo istraživanje pokazalo je da se ženama takve misli motaju po glavi puno češće nego što su to spremne da priznaju točnije u proseku 18 puta dnevno.

Istraživanje koje je sprovela online dejting stranica za ljude u braku (da, i to postoji) "Illicit Encounters" pokazalo je da žene u proseku o seksu razmišljaju svaku 51 minut, ako se računa da dnevno spavaju 8 sati. S druge strane, muškarcima se seks mota po glavi svakih 28 minuta.

Isto istraživanje otkrilo je i da 59 posto žena redovito mašta o seksu s bivšim, dok se kod muškaraca ta brojka spušta na 49 posto.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter