Izvor:
19.09.2016 u 20:53
0

OVO JE URBANA LEGENDA KOJA JE ZAPALILA BALKAN: Evo kako je mladi SRBIN seksualno nasamaren od RASNE PLAVUŠE u AMSTERDAMU!

Mladi Srbin željan provoda i ušiju punih divljeg provoda u Amsterdamu odlučio je da okuša sreću u prestonici poroka, tamo negde devedesetih. Ono što mu se desilo tamo, nikad nije i neće zaboraviti…

Da li ste se ikada zapitali koliko zla postoji na svetu i kome se ono dešava? Dok čitate u novinama ili gledate na televiziji nešto loše, da li vam je palo na pamet da se nesto slično moze desiti i vama?

Ovo nije padalo na pamet mladiću iz Srbije, koji je tamo negde devedesetih otišao u Amsterdam, svetsku prestonicu poroka, da okuša taj noćni život o kojem se pričalo na žurkama kao o nečem najboljem što čovek može da okusi.

Posle onog što mu se tamo, navodno, desilo, nastala je jedna od najvećih i nastrašnijih urbanih legendi. Neki tvrde da je istina, neki tvrde da je izmišljotina. Možete birati da verujete, možete birati da posle svega okrenete glavu, ali jedno je sigurno – ovo što ćete čuti neće vas ostaviti ravnodušnim.

A priča ide ovako: Mladić je bio student, koji je, kao i većina mladih, želeo da putuje, vidi i oseti sve izvan granice Srbije. Tog leta odlučio je da ode u Amsterdam.

Prvog dana u glavnom gradu Holandije probudio se s namerom da poseti jedan od najboljih klubova Amsterdama. Očekivao je fenomenalnu noć, mnogo lepih devojaka, dobro piće i divlji seks.

Na njegovu nesreću, upravo je ovo i dobio. Ali ne onako kako je očekivao. Bela košulja, parfem, najbolje pantalone, pun novčanik – bio je svoj gospodar. Na ulazu nije bilo previše gužve, pa je nakon par minuta već sedeo za šankom i ispijao viski.

Ljudi vole da kažu da je za sve krivo piće, pa dok prepričavaju ono što je usledilo ovom mladiću pomenu da se nista ne bi desilo da nije pio. Ali…

U moru zadihanih tela koja su se neprestano njihala uz muziku, pogled mu je zadržalo nesto od čega više nije mogao da ga odvoji. Ona je bila nestvarno lepa! Crvena haljina stiskala joj je ogromne grudi. Bokovi kao stvoreni za njegove ruke. Crna kosa padala je nežno dodirujući njenu kožu od svile. Pune usne i te prodorne zelene oči.

Sve u njoj budilo je neodoljivu želju da je zgrabi i zadrži samo za sebe! Prikovao ju je pogledom, a ona mu je odgovorila osmehom, hladnim kao led. Ništa ga u zivotu nije vise privuklo!

Eksirao je svoje piće i odmah krenuo ka lepotici. Koračao je brzo i odlučno, pun sebe. Jer takve žene se sreću jednom u životu, a kada ih sretneš, ne ispuštaš ih! Nakon razgovora na slabom engleskom, oboje su znali šta žele.

Uhvatila ga je za ruku i krenuli su ka njenom stanu. Elitni deo grada, veliki, skup stan. Ogroman beli krevet čekao ih je, a on svoje srce nije mogao da obuzda. Mislio je da sanja. A ni u snu nije mogao da zamisli šta ga ćeka.

Popili su apsint – na njenu želju. I onda je počelo. Sela je na njega, a on joj je otkopcavao haljinu, polako, u zanosu. Bujne grudi pod njegovim rukama, vrelina njene kože…

Uzdasi, savršeni miris njenog tela i onda jedno kratko – spavaj – sve je čega je Aleksandar uspeo da se seti. Probudilo ga je jako svetlo. Toliko zaslepljujuce da je mogao da oseti njegovu vrelinu na licu. Trebalo mu je možda oko minut da shvati da su u njega uperena 3 reflektora. Ležao je u istoj sobi, na istom krevetu, potpuno nag. Ruke su mu bile vezane metalnim lisicama. I noge. Osećao je neku čudnu slabost.

Mozete li zamisliti njegov šok, strah i nevericu? Verovatno ne. Video je dve kamere sa obe strane kreveta, a prelepe crnke nigde nije bilo. Srce je htelo da mu iskoči iz grudi. Uplašio se, počeo je da vrišti. Niko ga nije čuo.

Minuti su trajali kao sati, a onda su se otvorila vrata. U trenutku je zahvalio Bogu, a onda se pokajao.

Ogromni crnac u kostimu Betmena kročio je u prostoriju. Naš junak se potpuno ukočio. Sve mu je u momentu postalo kristalno jasno. Znao je da je nadrogiran I da se zato ničega ne seća. Znao je zašto je toliko lako "smuvao" onu lepoticu.

Znao je i šta će se desiti. Znao je šta ga čeka. Znao je zašto su tu kamere, znao je i zašto je vezan i zašto je tu crnac u kostimu Betmena. "Betmen" je prišao mladiću, skinuo donji deo kostima… I snimanje je počelo…

Šta vi mislite, da li je ovo urbana legenda ili istinit događaj?

Izvor:Espreso.rs
Foto:Twitter/lutka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter