Izvor:
28.01.2019 u 15:37
0

PREPOZNAJTE FANTASTIČNU LJUBAVNICU: Ne gledajte fizčke atribute, već OVU karakternu osobinu!

Ovakve žene su ubjedljivo najbolje ljubavnice.

Kada upoznate devojku koja vam se dopada, ne obraćajte pažnju samo na njen dekolte, zadnjicu, duge noge i tanak struk. Umesto fizičkih atributa, tražite znake radoznalosti jer upravo ova osobina ukazuje da ćete biti zadovoljni seksualnim životom.

To su utvrdili naučnici sa Univerziteta u Floridi. U ispitivanju je učestvovalo 278 tek venčanih parova, koji su tokom dve nedjelje vodili dnevnik učestalosti i kvaliteta seksa. Takođe, urađen im je i psihološki profil, koji je merio savesnost, spremnost za saradnju, otvorenost za nova iskustva, neurotičnost i društvenost.

Parovi su u proseku vodili ljubav tri do četiri puta u periodu od dve nedelje. Učestalost intimnih odnosa je zavisila od ličnosti žene, a crte koje obećavaju najbolji seks su radoznalost, spremnost za saradnju i otvorenost za nova iskustva. Zanimljivo je da karakter muškarca nema presudan uticaj na kvalitet i kvantitet seksualnih odnosa. Ovo istraživanje potvrđuje prethodna po kojima jači pol, uprkos izuzecima, češće želi seks od dama.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter