Izvor:
20.03.2019 u 09:38
0

FABRIKA ZA S*K* IGRAČKE: Ko dizajnira i osmišljava funkcije i oblike ovih pomagala?

Kako nastaju igračke za seks? Ko ih uopšte dizajnira i osmišljava njihove funkcije i oblike? I da li zaista baš svaka žena ima svoju specijalnu fioku za vibrator kao što smo navikli da viđamo u filmovima?

Pokušavajući da saznamo odgovore na sva pitanja vezana za nastanak pomagala za seks, došli smo do zaključka da su većinu velikih brendova u vezi sa ovom oblašću osnovali muškarci.

I zašto bi to trebalo da bude čudno, pitate se? Upravo zato što su igračke napravljene za žene i samo bi one umele da osmisle proizvode koji će umeti da ih zadovolje, ali i da istovremeno osluškuju potrebe jednog tako nežnog i senzualnog tela. Dubina penetracije ili visok nivo vibracije nisu jedina dva kriterijuma zbog kojih će se ženski deo populacije odlučiti za kupovinu seks igračke – to je samo muški pogled na potrebe lepšeg pola.

U skorije vreme, međutim, pojavila se nova ekipa dizajnera sastavljena od žena i koristeći modernu tehnologiju stvorila „noćnu opremu“ za sigurno i udobno korišćenje (i uživanje, naravno). Kompleksni proces uzbuđivanja i ženske erogene zone niko ne može bolje razumeti od… pa samih žena, složićete se?

Od 2015. godine više od 100 žena celog sveta priključilo se pokretu Women of Sex Tech, zajednici koja spaja osnivače fabrika za seks igračke, njihove direktore i ostale #girlbosses. Takođe su i mnoge velike kompanije ove oblasti počele da zapošljavaju više žena, što se definitivno može smatrati napretkom. Želje, zahtevi i potražnja za kvalitetom i boljim proizvodima, dobar sadržaj i znanje stvorili su veliku promenu u ovoj industriji, a jedino potpunim uklanjanjem seksa sa liste tabu tema moguće je dodatno raditi na razvoju ovog ogranka i zadovoljstvu potrošača.

Žene danas dizajniraju igračke vodeći se sopstvenim iskustvom i razmišljajući ne samo o izgledu proizvoda, već i o njegovoj funkcionalnosti. Praktičnost i kvalitet su osobine koje tražimo i kod muškaraca, pa zašto ih onda ne bismo dobile i u vidu svog ličnog pomagala za stizanje do zadovoljstva? Spremne smo na pravu feminističku revoluciju… a savetujemo i vama da se izvršite dobru pripremu. Najpre uz sledeće proizvode koje smo izdvojili za vas, a posle toga će sve da ide (ili čak klizi) po planu.

Kako mi možemo pomoći u njihovom razvoju?

Dizajneri seksi igračaka jedva čekaju da čuju mišljenje svojih potrošača, zato nemojte dobro ili loše ikustvo čuvati za sebe. kad god kupite neki novi rekvizit, obavezno ocenite i ostavite recenziju online ili pošaljite poruku na društvenim mrežama sa svim vrlinama i nedostacima,. Vapa sugestija može dovesti do nekog novog orgazmičkog otkrića.

Najnovija tehnologija zbog koje ćete biti na „sedmom nebu“

Neverovatno dobre igračke koje su s razlogom najpoželjniji gost u spavaćim sobama širom sveta.

Teledildoniks

Praktičan, lagan, dizajniran tako da se brine o vašem vaginalnom i klitoralnom orgazmu. Povežite ga Bluetoothom sa aplikcijom na telefonu i dopustite partneru da bira brzine i intenzitet dok je na vama samo dužnost da uživate svim čulima.

Vaginalsni selfi

Kako izgleda orgazam iznutra? Uz pomoć vibratora s kamerom možete snimati svaki trenutak dok se zadovoljavate, a ako ga sinhronizujete sa FaceTimeom, vaš dragi će imati priliku da prati ovu seksi self akciju.

Zvuk uživanja

Zadovoljavajte se uz zvuk omiljenog ritma! Ohmibod Club Vibe 3.oh Hero vibrator napravljen je tako da se može koristiti i dok ste u pokretu. Lagan i jednostavan, ima tri brzine za uživanje i bežični daljinski upravljač sa ugrađenim mikrofonom gde možete saopštiti svojoj igrački kako da vas zadovolji.

Elastično zadovoljstvo

Mysteryvibe Crescendo je najsavitljiviji vibrator na svetu, prilagođava se bilo kom obliku tela pa ga možete koristiti bukvalno kako god želite. I, naravno, uz pomoć istoimene aplikacije kontrolišite brzinu i podesite najbolji mode za maksimalno uživanje.

Stisni me jako

Naziv najjednostavnijeg vibratora za korišćenje je Ola touch responsive vibrator. Što jače vibracije šaljete, to ćete jače i primiti, bez upotrebe bilo kakvih dugmića i podešavanja. Potrebno je samo da procenite šta želite, a zatim jako ili slabo stisnete svoju novu omiljenu igračku.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter