Izvor:
29.09.2016 u 17:23
0

NAJVEĆI UŽASI ORALNOG SEKSA: Ako rešite da tako zadovoljite muškarca, OVO MOŽE DA VAM SE DESI!

Neke dame vole da daju oralni seks i uživaju u svim aspektima (i dobrim i manje dobrim), dok se neke gade i od same pomisli da treba da stave njegov polni organ u usta. Volele oralni seks ili ne, žene su priznale šta im najviše smeta i koje su im se odvratne stvari dešavale dok su davale sve od sebe da zadovolje svoje partnere.

Ovo jesu najveće grozote oralnog seksa koje mogu da vam se dogode kad ste "na kolenima", ali nemojte misliti ni da je njima mnogo lepše kada su između vaših nogu.

Njegovi "privatni delovi" ne mirišu najbolje

Nikada ne znate sa čim se možete sresti tamo dole. Bilo bi najbolje da se pre "spuštanja" uverite da vaš partner vodi računa o higijeni, da vas ne bi iznenadili kojekakvi neprijatni mirisi. Ili, učinite stvar još zanimljivijom, pa ga "odradite" pod tušem.

Stidne dlačice su vam u ustima

Nije da dlake same uskaču u vaša usta, ali ste prilično blizu njima, ukoliko vaš partner nije fan "golog" stajlinga. Mnogi muškarci se u potpunosti briju ili barem trimuju područje genitalija, ali ima i onih koji vole prirodni izgled. Ne ustručavajte se i nemojte rizikovati da se onesvestite od gađenja, samo lepo posegnite prstom ka ustima i izvucite spornu dlačicu.

Slučajno ste mu se ispovraćali na penis

Da, i to se dešava. Naročito kad pokušavate da ga "progutate". Potrebna je vežba kako bi se sprečio takozvani "gag" refleks. Međutim, dešavalo se da se i "kraljicama oralnog seksa" povraća ako reše da zadovolje partnera punog stomaka, nakon obroka.

Suva su vam usta

Ako imate ovakvih problema, stručnjaci vam savetuju da popijete čašu vode pre "spuštanja". Suva usta nikako neće uspeti da ga zadovolje. Alternativa za pomenutu čašu vode je pljuvanje na njegov organ, pa vi vidite šta vam je simpatičnije.

Pokušava da vam ugura penis u grlo

I to je OK, ako volite to, ali ponekad zaista može da vas iznenadi ako tip pokuša da dopre do vaše utrobe – kroz grlo. Pokušajte da mu objasnite da vam to ne prija jer ni on svakako ne bi voleo da mu povraćate po genitalijama.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter