Izvor:
12.04.2019 u 19:44
0

KOLIKO TREBA VREMENA DA SE PARTNERI UPUSTE U PRELJUBU?

Saznajte koliko stvarno treba vremena da bi se partneri upustili u ljubavnu prevaru. Svi ste verovatno upoznati sa mitom da je sedma godina veze ujedno i krizna i da se upravo u tom periodu odnosi najčešće raspadaju. Međutim, novo istraživanje pokazuje da biste se trebali početi brinuti puno ranije – žene koje su neverne najverovatnije će prvi put prevariti partnera za samo tri godine i tri meseca nakon venčanja.

Studiju je sprovela najveća britanska stranica za upoznavanje oženjenih ljudi a još je otkrila i da će žene prvi put posrnuti pet meseci ranije od muškaraca koji prvu preljubu u proseku počine nakon tri godine i osam meseci nakon venčanja.

Otkrili su i da se preljuba događa u 45 posto brakova, a od toga 57 posto inicira žena. Osim toga, pre će prevariti žene čije su majke takođe imale afere jer imaju osećaj da su dobile majčino tzv. dopuštenje za prevaru pa ni zavete ne doživljavaju tako ozbiljno. Ista se stvar može primeniti i na muškarce – ako su im očevi imali afere, verovatnije je da će imati i oni.

Ipak, razlozi za prevaru se uveliko razlikuju po polovima. Žene najčešće navode emotivne razloge dok muškarci uglavnom ne mogu odoleti prilici za seks. Ali, oba su pola navela alkoholizovano stanje kao potencijalni razlog za prevaru.

Portparol stranice za upoznavanje Christian Grant, je objasnio: Kriza u sedmoj godini je mit, posebno ako su vam roditelji bili skloni aferama. Želite li znati hoće li vas žena prevariti, saznajte nešto o tašti. Varanje je u porodici, posebno kad su žene u pitanju jer idealizuju svoje majke pa u odrasloj dobi slede njihovo i pozitivno i negativno ponašanje. Ako im se roditelji razvedu ili im se majke povere o prevari, i ćerke će verovatnije varati.

Izvor: Opšteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter