Izvor:
16.04.2019 u 20:46
0

SAMO JEDAN ZNAK OTKRIVA DA LI STE U SREĆNOJ VEZI ILI BRAKU: Proverite da li ovo sa partnerom redovno radite!

Osobe u ozbiljnoj vezi navikle su da dele sve, a dok većina parova nema problema s deljenjem hrane, kupatila i računa, sa deljenjem najintimnijih misli mnogi su suzdržaniji.

Istraživanje je pokazalo kako o kvalitetu veze mnogo govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu. U istraživanju su sudelovali parovi koji su u vezama bili minimalno dve i po godine. Ispitanici su morali da otkriju koliko dobru komunikaciju imaju s partnerom, o čemu sve razgovaraju s partnerom i jesu li spremni da govore o manje prijatnim temama.

Parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli bili najsrećniji u vezama, najzadovoljniji svojim seksualnim životom i su smatrali su da imaju jaku povezanost i stabilnu vezu. Za neke je potpuna iskrenost u vezi obavezna, ali u mnogim ljubavnim odnosima postoje sitne laži koje neki čak smatraju poželjnima.

Na primer, postoji mišljenje da bi se neke istine partneru trebalo prećutati, odnosno "ulepšati", poput broja partnera ili koliko novca ste potrošile na nove cipele.

Međutim, i s takvim naizgled banalnim stvarima najbolje je biti iskren jer izgleda da apsolutna iskrenost vodi prema srećnoj i dugoročnoj vezi.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter