Izvor:
22.04.2019 u 19:21
0

LEKCIJE KOJE MOŽETE NAUČITI OD PROSTITUTKI: Šta ih čini toliko privlačnim?

Stav prema prostitutkama u društvu je dvosmislen. Muškarci ih gledaju dobronamerno, dok žene tretiraju takve dame sa prezirom, nazivajući ih "damama sumnjivog morala".

Zašto muškarce privlače prostitutke?

Kada žena sazna da je njen muškarac nekad koristio ili da koristi usluge prostitutke ona odmah počinje drugačije da ga gleda. Neke su u stanju da ga nakon godina veze ili braka ostave, neke naprave skandal, dok se druge prave kao da ništa nisu ni čule ni videle.

Postoji i onaj tip žena koje žele da znaju zašto njenog muškarca privlači prostitutka?

Muškarci se obraćaju prostitutkama jer: ne moraju da se udubljuju u razgovore, ne moraju da se brinu o njihovim osećanjima, ne moraju da vode računa o tome da li će se uvrediti ili ne, a svoje seksualne želje otkrivaju bez blama…

Evo šta svaka žena može da nauči od prostitutke:

1. Slušajte

Često muškarcima nedostaje pažnja njihovih žena. I jači pol traga za ramenom na koje bi se naslonio, da se izjada bez straha i srama. Zato najvažnije je da naučite da slušate svog muškarca i date mu priliku da govori kada ima težak dan ili kada se pojave problemi na polu.

2. Zavodite

Vizuelni doživljaj je važan. Prostitutka nikad neće obući nešto jeftino, već nešto što naglašava njene najbolje atribute ali s ukusom.

Zbog toga se kod kuće oblačite izazovno, ali s ukusom. Kratak svileni ogrtač, seksi čarape i dobar veš mogu da učine čuda. Vodite računa da uvek budete doterane u smislu manikira, pedikira, depilacije i lepe frizure.

Ako želite da obradujete supruga, dočekajte ga kada dođe sa posla obučeni u izazovnu haljinu sa dekolteom ili u kućnom ogrtaču ispod kojeg nemojte oblačiti donji veš.

5. Igrajte se

Život je ozbiljna stvar, seks to nije. Budite srećni što možete da se igrate sa svojim muškarcem. Dodelite sebi uloge opasnice, domaćice, vatrene žene i uživajte. Verujte nam uživaće i on!

Savet plus:

Čak i kad glumite, čak i u spavaćoj sobi, uvek morate da budete to što jeste i nikad ne dozvolite da se desi nešto što ne želite. Bitno je da se vi osećate dobro, pa će se tako i vaš muškarac osećati dobro.

Stil
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter