Izvor:
03.10.2016 u 17:00
0

OVO SU SKANDALOZNA ŽENSKA PRIZNANJA: Evo o čemu razmišljamo DOK ČEKAMO DA VI SVRŠITE!

Ma koliko se tokom seksa trudite da svu pažnju posvetite voljenoj osobi, um često zna da odluta. Pogotovo ženski… S obzirom na to da je simultani orgazam zaista retka pojava, muškarci se sigurno pitaju šta li to njihovim partnerkama prolazi kroz glavu dok oni vredno rade na tome da dostignu vrunac. Dobro, možda se i ne pitaju, ali mi vam svejedno donosimo ženska razmišljanja u tim trenucima. Seksolog i psiholog Deniz Reni smatra da su ovakve misli normalne, piše Vice, prenosi Index.

Evo šta žene kažu, kuda im misli lutaju dok čekaju partnere da svrše.

– Zna li on šta je seks? Postoje trenuci kad mi nije do seksa i počnem pogledom da tražim mačku i pitam se o čemu ona razmišlja. Zna li mačka šta je seks? Zašto uvek bulji u nas kad se vodimo ljubav? Reaguje li na mirise, feromone ili u njoj budimo urođeni seksualni instinkt? To mi potpuno ubija raspoloženje. Ponekad izgubim interes i koncentraciju tokom seksa i od toga napravim bizarno takmičenje sa samom sobom. Recimo, “Koliko brzo ga mogu naterati da svrši?”. Čitavu ovu aktivnost pretvorim u čudno zadovoljavajuću igru u kojoj imam seksualnu nadmoć nad nekim drugim. Napravim to interno nadmetanje svojih seksualnih umeća, pušenja, lizanja i fokusiram se isključivo na pružanje zadovoljstva. I to obično uspeva da me ponovo napali – kazala je jedna Mari.

– Meni je isto čudno kad su životinje u sobi kad ljudi imaju seks. Čak i kad masturbiram, izbacim ljubimce iz sobe, jer mi se čini da znaju šta radim pa se postidim. Što se tiče situacija u kojima mi nije do seksa , a moj partner i dalje nastavlja, često razmišljam o hrani jer mi želudac često krči dok je neko u meni ili me liže. Tako da razmišljam o večeri. Ili o ručku – iskreno priznaje Kendis.

– Iskreno, ja uvek razmišljam šta bih volela da pojedem posle svega – kaže Sejbl.

– U ovim nesrećnim i neizbežnim situacijama, moj um podleže impulsima: šale ili iracionalni strahovi. Zar ne bi bilo smešno kad bi počela da pevam “Everything’s Coming Up Roses” glasom Lajze Mineli? Šta ako iznenada izgubim kontrolu nad crevima i bukvalno se iskakim na krevet? Trebalo bi mu čestitati što mi je oduzeo nevinost, napokon se to dogodilo! Je li prerano da isprobamo čep za guzu… na njemu? – preispituje se Medison.

– Ne znam da li je do toga što me partner ne obara s nogu ili jednostavno s njim nikad nisam imala sjajan seks (imala sam), ali sam hiperproduktivna i u poslednje vreme mi je teško da opravdavam loš seks. Najčešće kad gubim koncentraciju ili odlutam, razmišljam o svim s*anjima koje moram da obavim: rokovi, urednici, računi, lekovi za mačku… A ponekad me obuzmu i misli o prolaznosti života, smrtnosti i tim stvarima i onda je baš loše. Prečesto se zapitam sviđa li mi se uopšte osoba sa kojom se krešem. Ups – brutalna je Beka.

Prošla sam oko deset nivoa igrice “Angry Birds” jedne večeri tokom telefonskog seksa. Tu i tamo sam stenjala i ubacivala ključne fraze, za koje znam da ga pale, tipa “baš si velik”, “skroz sam vlažna i spremna za tvoj k*” i “obožavam kada ulaziš u mene”. Pali me telefonski seks tako da prilično brzo svršim i odmah zatim mi postane užasno dosadno. Ali, ipak ću rado pomoći svom partneru – Matilda.

– Partnerka mi je bila Amerikanka šest godina starija od mene, a ja sam razmišljala o svetskoj dominaciji koja počinje tako da postajem predsednica najmoćnije države na svetu (ona se skroz prepustila seksu pa izgleda da nije ni primetila). Bile smo zajedno u hotelu. Takođe, zamišljala sam kako bi u sobu mogao da uđe moj klon da završi posao, jer sam već umorna. Pomislila sam da li bih zapravo volela da ugledam klona, ali sam shvatila da ne bih jer sam previše samosvesna o nepravilnostima na svom telu koje bih primetila. Jednom sam razmišljala o teoriji paralelnih univerzuma pa sam zamišljala što radim u tom trenutku u drugim svemirima. Zamišljala sam i da bih mogla napisati knjigu poput “Pedeset nijansi sive”, ali bolju (što ne bi bilo teško) i prodati je da postanem milionerka – Emili.

O čemu vi razmišljate tokom seksa?

Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter