Izvor:
11.05.2019 u 11:51
0

REŠITE SVE PROBLEME: Ako više niste srećni, kao na početku veze postavite sebi SLEDEĆA PITANJA!

Raskid veze, posebno one višegodišnje, zaista je velika stvar i jedna od odluka, za koje nam je potrebno malo više vremena. Često nećete biti sigurni da li želite da raskinete, da li je to jedini način i kada je pravo vreme za to, ali ako već duže vremena sebi postavljate ova pitanja, raskid je zaista prava odluka za vas.

Nije toliko teško doneti zaključak, da li je pravo vreme za raskid, dovoljno je da zapitate sebe, uživate li u svojoj vezi i ako je odgovor odričan, verovatno vam je sve jasno.

Tokom života, većina nas susretne dva do tri partnera koja su važna za svaku etapu našeg života, ali nam je samo jedan suđen, što znači da nam je raskid u životu, barem jednom, neminovno iskustvo, a uz raskid neizbežan je i bol, jer ako vam nije suđeno, ne znači i da niste voleli.

Ako još uvek niste sigurni, vi se zapitajte neka zaista važna pitanja, a odgovori će vam jasno staviti do znanja, da li je vreme da stavite tačku, na priču, u kojoj stalno nešto menjate i ispravljate, ali vam se ona i dalje ne dopada u potpunosti.

Zašto ste ga odabrali?

Pre svega, razmislite u kojoj fazi života ste bili kada ste izabrali tu osobu. Za čim ste u tom trenutku tragali i šta ste želeli da doživite? Vaš razlog za odabir, mnogo će vam reći o vašoj vezi i jasno će vam pokazati da li se vaš nekadašnji izbor uklapa u životnu fazu u kojoj se trenutno nalazite.

Šta se promenilo?

Razmislite o toku svoje veze. Kada su stvari počele da se menjaju i kakvu ste ulogu vi u tome odigrali? Odgovor na ovo pitanje, mnogo će vam značiti, jer ćete biti u stanju da uvidite da li je krivica za stagnaciju vaše ljubavi obostrana. Ako mislite da ste krivi za nešto, zamislite šta biste u svom ponašanju promenili.

Šta želite?

Da li vaš partner gleda na budućnost, barem približno slično kao vi? Možete li se zamisliti sa njim i za 10 godina i koliko sreće u vama ta pomisao budi?

Ako na ova pitanja iskreno sebi odgovorite, biće vam jasno da li ima poente ulagati trud i energiju u vašu vezu, kako biste je rehabilitovali i ponovo osetili silinu ljubavi.

Kada razmislite o svemu ovome, znatno će vam biti lakše da odgovorite sebi na pitanje o tome da li je raskid prava odluka. Ako je odgovor na vaše pitanje potvrdan, sebi i svom partneru dugujete toliko da budete iskreni, oprostite se i oboje se pripremite za novu, veću životnu etapu!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter