Izvor:
21.05.2019 u 19:35
0

STRUČNJACI OTKRIVAJU: Zašto ste loše u krevetu?

Neke žene su jednostavno loše u krevetu a mi istražujemo zašto je to tako.

Svi tako očajnički želimo da polni odnos bude savršen kao na filmu, ali istina je da on nikad nije takav. Međutim, najveću prepreku ka idealnom odnosu možete da pronađete u svojoj glavi. Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi spuštene, a zadnjica puna celulita. Dozvolite mu da voli vaše telo. Kada je seks u pitanju u jednoj stvari su muškarci i žene jednaki, a to je da se pokažu u što boljem svetlu. Ali, nije to baš uvek bajno kako ste zamišljali, a najveća prepreka je u vašoj glavi.

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih ćete ostaviti loš utisak.

Nesigurni ste

Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte mu naglašavati kako imate veliki stomak, obešene grudi ili celulit. Dopustite mu da voli vaše telo. On najverovatnije neće primetiti vaše mane osim ako mu vi na njih ne skrenete pažnju. Dakle, prestanite se sažalijevati pred njim. Ne govorite mu kako zaslužuje lepšu devojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete očekivati da mu bude seksi devojka koja stalno naglašava da ona to nije?!

Opsednuti ste svojim manama

Teško je naći ženu koja je zaista zadovoljna svojim telom. Sve žene imaju mane, a najgore je kada ste opsednuti time. Međutim, s obzirom da ne možete prestati razmišljati o manama, najbolja je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači da prigušite svetlo, obučete izazovn intimn iveš koji ističe obline na najbolji način, pa čak i da stavite partneru povez preko očiju ako treba. To su, naravno, kratkoročna rešenja, ali mogu pomoći.

Nije vam do odnosa

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kada je devojka baš uzbuđena, ona uopšte ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i salo, potpuno je opuštena i uživa u odnosu. Dobra vežba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osećaju. Zaboravite na to što vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

Uskraćujete mu bliskost

Intimnost, i fizička i emotivna, je važan deo svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio dobar, onda ne možete očekivati fenomenalan seks. Bliskost je neophodna kako bi veza normalno funkcionisala, i ne trebate je koristiti kao sredstvo za kažnjavanje.

Okruženi ste negativnim uticajima

Kako biste poboljšali svoju sliku o vlastitom telu, provodite više vremena sa prijateljima koji ne pričaju samo o telu. Idite u grad ili u bioskop! Bavite se sportom, idite u šetnju, trčite. Radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osećati bolje u svojoj koži.

Odnos kao oružje

Ako mu uskraćujete odnos zato što nije bio dobar ili vam nije dao ono što ste želeli, onda odnos koristite kao oružje. Zaboravite na ove igrice, jer odnos bi trebaobiti nešto u čemu oboje uživate.

Ne trudite se

To što ste u vezi godinama i što se sada osećate dovoljno sigurno da se pred njim možete pojaviti bez trunke šminke i u trenerci je super. Ali, ponekad biste se ipak trebali potruditi i urediti se. Ne zaboravite kako ste izgledali kada ste mu se prvi put svideli i potrudite se da mu ponekad opet pokažete tu devojku. Našminkajte se, sredite, obucite izazovan veš i barem povremeno vežbajte. Možda zvuči površno, ali muškarci su vizualna bića.

Vodite ljubav samo kad ste uzbuđeni

Ako uvek čekate pravo raspoloženje da biste se bacili u akciju, možda ga nikad nećete ni dočekati. Sami napravite ugođaj. Pročitajte izazovni roman i maštajte.

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter