Izvor:
23.05.2019 u 14:49
0

DA LI STE ZNALI? Evo šta se krije iza najčešćih MUŠKIH LAŽI! (FOTO)

Bele laži su, ipak, laži, a šta se krije iza onih koje najčešće izgovaraju muškarci, pokušali su da otkriju istraživači sa Univerziteta u Koloradu. I saznali su sledeće:

Možda ću te pozvati – rečenica je koju izgovaraju kada vrlo verovatno ne planiraju da vas ikada više pozovu. I vide. Većina ne želi da zvuči grubo, pa je to najbolji izgovor koji mogu da smisle ako ne žele ponovo da izađu sa vama.

Ne planiram da spavam sa tobom, samo želim da ležimo zagrljeni – laž je za kojom muškarci lako posežu kada vide da ste “tvrd orah”. To je način da vam se predstave nevinijim nego što jesu, a na šta bi trebalo da vi padnete.

U braku sam, ali kao da nisam – rečenica je koju izgovara svaki treći muškarac sa burmom koji ne planira da se razvede, ali koji želi da osveži svoj seksualni život. Sa ljubavnicom, naravno.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter