Izvor:
24.05.2019 u 17:35
0

ŽENE VAS NE VOLE? Razlog je zato što pripadate ovim tipovima muškaraca!

Ako žena vidi da niste njen tip muškarca na prvom sastanku, više je nikada nećete videti. Evo koje osobine ne smete da pokažete kada je prvi put izvedete.

Škrtica

Ne morate trošiti mnogo, ali nemojte ni da škrtarite jer će žena misliti da nije vredna vaše pažnje. Cveće nije skupo, a pokazaće joj da vam je stalo da je iznenadite.

Predvidljivi tip

Dosada nikome nije privlačna. Ne morate da smišljate nikad viđeno i novo, ali je dovoljno da odete u restoran u kom nikad pre niste bili ili da napravite romantičan piknik za svoju dragu.

Svađalica

Žena na sastanak sa muškarcem ne dolazi da bi debatovala i stresirala se, zapamtite da želi da se opusti i ne dramite za svaku sitnicu.

Zavodnik na glasu

Žene ne žele da budu poređene sa drugima ili da stalno moraju da motre na svog muškarca jer to utiče na njihovo samopoštovanje i samopouzdanje.

Arogantni tipovi

Niko ne želi da ga partner bruka jer ne zna da se ponaša prema drugima.

Momak bez samopouzdanja

Devojka voli da se osloni na svog muškarca, a ako je on previše emotivno slab i zavistan, može zaključiti da to ne može.

Mizoginista

Koja žena želi da bude sa nekim ko će je konstantno vređati samo jer je žena?

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter