Izvor:
07.10.2016 u 20:53
0

VADILI GA VILJUŠKOM, ALI NIŠTA: Nezasitoj učiteljici Emi se ZAGLAVIO vibrator i nestao!

Ema Filips (24) je učiteljica iz Velike Britanije koja se pre nekoliko dana previše zaigrala sa svojim dečkom Li Milerom (29). Toliko su se prepustili strastima da im je ružičasti vibrator od skoro 18 cm izmakao kontroli i nestao u njenom telu.

Uhvatila ju je panika. Kaže da je osetila da vibrator i dalje radi negde unutra, ali nije bilo nikakve šanse da ga izvade. Uzalud su pokušavali oko sat vremena viljuškom i hvataljkom za roštilj. Tada im je postalo jasno da moraju da odu do bolnice. Bilo im je užasno neugodno da objasne medicinskom osoblju šta se dogodilo, posebno jer su bili pijani. Zapravo, bili su toliko pijani da nisu bili u stanju da sami odu do bolnice, pa je Hitna pomoć morala da dođe do njih.

Najpre su Emu smestili pod rendgen, a potom odlučiil kako je vibrator preduboko u telu, pa neće moći da ga izvuku kroz rektum. Nestašni vibrator koji su izvadili pod opštom anestezijom i dalje je vibrirao.

Tešili su je rečima da ovakve slučajeve imaju često. Ponudili su joj da svoju seks igračku ponese kući, ali je ona to odbila.

Bila sam u takvom šoku, da nisam osećala bol – rekla je Ema.

Ona je odlučila da podeli svoje bizarno iskustvo i da upozori parove da pripaze šta rade u krevetu, kao i da ne izbegavaju odlazak u bolnicu ako nešto krene po zlu, kao u njenom slučaju.

Posle čitavog iskustva jedva sam čekala da ponovo vidim svoju ćerku. Ona je te večeri bila sa mojim roditeljima. Prvobitno nisam želela da im kažem da imam problem, ali pošto su morali da me operišu, rekla sam svojoj majci šta se dogodilo. U bolnici su mi rekli da takve stvari više ne radim dok ne budem spremna. Naučila sam svoju lekciju i biću pažljivija u budućnosti. Li uopšte nije bio uplašen, već je mislio da je čitava stvar smešna.

Čitava ova priča kod nas je veliki tabu. Ljudi postaju bolesni ili čak umiru jer ih je sramota da potraže pomoć. Zaista ne bih volela da se ovo nekome desi.

Izvor: mirror.co.u
Foto: sibenik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter