Izvor:
01.06.2019 u 06:43
0

OVO MORATE DA ZNATE: Evo koje stvari NE SMETE raditi u krevetu! (FOTO)

Svi imamo one “male stvari” kojima volimo da začinimo naš intimni momenat. S druge strane, postoje i odbijajući faktori koji nas mogu, koliko god da uživamo, izbaciti iz koloseka u sekundi…

Nedostatak “akcije” pre samog čina

Kada nema predigre, već se odmah pređe na penetraciju, seks postaje manje intiman, pa postaje teže doći do vrhunca – ako do toga uopšte dođe.

Partner najavljuje da će te dovesti do orgazma

Kada partner kaže: “Dovešću te do vrhunca”, to stvara pritisak, što partnerku čini manje opuštenom, pa često ne može u potpunosti da uživa u odnosu.

Loš “prljavi govor”

Loš pokušaj pričanja “prljavih pričica” je potpuno odbijajući, a nekad čak veoma i neprijatan. Partnerka možda i ne želi seks u tišini, ali ni da se nađe u situaciji da mora da vikne : “Hoćeš li da ućutiš, kako bih mogla da nastavim!”

Loše higijenske navike

Prljavština ispod noktiju i nesređeni, predugi nokti na nožnim prstima, zadah… jesu zaista nešto što ne može da se istrpi!

Pritisak

Kad partner govori: “Hajde sad, sad…”

Strah od prevremene ejakulacije

“Dame imaju prednost” – pravilo je koje bi trebalo da važi i u ovim situacijama. Ali kada je žena u strahu da će on završiti pre nje, ona može da ima problem da dođe do vrhunca!

Misli na nekom drugom mestu

Ako fokus nije na njoj i na samom činu, ona može da se zapita – “Šta ja tu tražim?”

Kućni ljubimac u prostoriji

Kad njena mačka skoči na krevet usred odnosa, njemu ostaje samo da pokupi prnje i ode.

Ko želi muk u sobi?

“Ne volim one koje to izvode u tišini. Mnogo mi znači kad čujem da joj je dobro.”

I na kraju, piše britanski “Metro”, najbizarniji i najverovatnije najodbojniji komentar dala je jedna ispitanica srednjih godina, rekavši:

“Smrdljiva stopala! Zaista odvratno!”

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter