ŠOKANTNA ISPOVEST PROSTITUTKE: Najmonstruoznije što klijenti traže je...Dijana je za navela da je u svet prostitucije ušla nedugo nakon što se iz malog mesta doselila u Banja Luku da studira. Kaže da je ovo bio jedini način da priušti život kakav želi jer je poreklom iz siromašne, seljačke porodice.

- Moja mesečna zarada u početku je bila oko 500 do 800 evra, ali sada je i preko 2.000 evra. Ukoliko idete da pružate usluge klijentima u inostranstvo, onda je i zarada veća  - dodala je Dijana u svojoj ispovesti.

Ona je dodala da najčešće putuje u Italiju, Španiju, leti na Ibicu, a ponekad ima posla u Beogradu ili Dubaiju. Tamo je najveća konkurencija, jer je dosta devojaka iz BiH, Hrvatske i Srbije.

Dosta klijenata traži orgijanje

- Dosta klijenata traži orgijanje…  Navikla sam i da stupam u seksualni odnos sa devojkama, ženama. Ponekad su to žene koje su dosta starije, koje su željne malo zabave i imaju novac da to sebi priušte – navela je ona.

Nakon nekoliko godina u svetu elitne prostitucije Dijana kaže da ne misli da puno pogrešila.

Prema njenim rečima, razlika između elitne i obične prostitucije je u tome što su elitne prostitutke obrazovane, kulturne devojke koje znaju da se ponašaju i imaju izuzetne manire.

- Kada ih vidite, nikad ne biste pomislili da se radi o prostitutki. To su sve dame, gospođe, lepo obučene, doterane, vaspitane i školovane – ističe ona.

Kaže da, baveći se ovim poslom može da pomogne porodici i prijateljima koji nemaju novca, ali da uvek mora da bude na oprezu i da ima spremne odgovore na pitanja kako zarađuje.

- Ko želi da izađe iz ovog posla, najbolje je da novi život započne negde u inostranstvu, daleko od poznanika i sveta prostitucije - naglasila je.

Kaže da za nekoliko godina i sama planira da se povuče, ali tek kada bude stambeno i materijalno osigurana.

Happytv.rs/Pravda
Foto: Arhiv

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro