ISPOVEST: Poželela je da je DVOJICA razore od seksa, a njen momak je...Naime, ekipa je snimala njegovu devojku dok je sama sedela u kafiću. Prišla su joj dva muškarca i pitala za broj telefona, koji je ona bez problema dala i dogovorila druženje za vikend.

"Nemam dečka", usput je slagala, a nakon toga im je opipala mišiće na rukama i komentarisala njihov izgled.

Ali, to nije ono što je šokantno u videu objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici emisije. Kada se video završio, mladić je potpuno mirno nastavio da sedi i rekao da razume njen postupak.

"Ne sviđa mi se to što radi, ali je razumem. Ona je žena, ima svoje potrebe, možda jednostavno želi da bude sa dva muškarca. Mislim da ću da ostanem sa njom i nakon ovoga", rekao je na iznenađenje voditelja.

Video je u kratkom roku postao hit na društvenim mrežama, ali je ubrzo misteriozno nestao bez objašnjenja. Ali, na zidu Fejsbuk stranice emisije pojavila se objava nepoznate devojke koja im preti tužbom.

"Vi ste gamad. Nadam se da ste spremni za tužbu jer preko 20.000 žena u Los Anđelesu je uz devojku koju ste snimali bez njenog pristanka. Zbog vaših odvratnih lažnih videa ljudi govore užasne stvari o devojci koja nije ništa učinila. Ceo video je bio namešten. Ona ni ne zna dečka koji je tvrdio da je sa njom u vezi", stala je žena u obranu devojke i video učinila još šokantnijim.

Happytv.rs/Pravda.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro