Izvor:
03.06.2019 u 12:44
0

NJEGA NE IZBACUJTE IZ KREVETA NI IZ ŽIVOTA: Evo koji znaci otkrivaju a je on savršen seksualni partner!

Evo kako da znate da je u pitanju momak kojeg nikad ne bi trebalo da izbacite iz svoje spavaće sobe, a samim tim, ni iz svog života.

1. Uvek se brine da prvi doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je u pitanju stvaran događaj, koji se dešava upravo vama.

2. Uslugu uvek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam ga uvek "vrati". Da stvar bude još bolja, on se čak češće "spušta dole" nego vi, pa vam tako vraća za sve one ranije partnere koji to nisu hteli da rade.

3. On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koje su, čak i bez da ih je guglao, i svestan da su te osetljive tačke podjednako važne kao vagina, ako ne i važnije.

4. S njim možete isprobati nove stvari. Ne boji se novotarija, a uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije a da se osećate smešno.

5. Obasipa vas komplimentima bez obzira na to koje je doba dana, meseca ili godine. Bez obzira na to jeste li smršale ili ste se ugojile. Kraj njega se osećate poput kraljice.

6. Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je davao ili primao, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti deo dogovora. Nijedan deo vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.

7. Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da imate potrebu da masturbirate dok razmišljate o njemu, iako možete da ga imate kad god poželite!

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter