MAHALUŠA JAVLJA: KAD SI U VEZI SA OŽENJENIM, ON TI JE - MAKRO!

 

Dobri moji, nije da neću da vam javim, nego ne stižem. Dok obiđem kafiće, klubove, posedim sa drugim abronošama, starletama, fudbalerima, urednicima novina, ali i kojekakvim biznismenima, koji mole da im se slika nađe makar na kojekakvim portalima, ne stižem da ispričam šta sve saznadoh.

I da znate,  to što me nazivaju – mahaluša, nimalo mi ne smeta. Jeste da vuče malo na bosanski, ali bolje nego – uličarka.

Kad smo već kod uličarki, pardon, starleta, umalo me šlog ne stefi, kad sam shvatila da su one počele u najmanju ruku da mafijaju. Ej, pale kola, poručuju batine. A, najzabavnije od svega je to što su gotovo sve u vezi sa oženjenim muškarcima, koji već imaju po nekoliko žena. Tu mi padne na um, da im je on I makro.  Jer, ne vidim poentu da se neko hvali vezom sa oženjenim muškarcem!?

Au, šta uradi ona žena fudbalera! Na sva vrata je zakucala da mu uzme sve što može. Te ne plaća alimentaciju, te loš otac, te hteo da je siluje...Dokle ide žensko dostojanstvo? Ma, čuvaj zlatnu decu i  ne blati ih u javnosti! Još je on ispao gospodin!

Vrhunac je bila ta svadba. Čitava estrada na žurci. Ej, pa došlo vreme da sin postane – muž! Koji je drugi razlog ženidbe muškarca osim da postane – muž? A,  – otac?

Ej, a posle venčanja, koje je za sve bilo šok, ono dvoje se pobiše. Kako i ne bi, kad je mladoženja zatekao sa drugim u krevetu. Ubrzo je mali shvatio da od svađe nema selameta, a da će uz gospođicu gospođu nešto i učiniti  od svoje karijere, eto njoj oprosta i zajedničkog slikanja za novinarske objave.

I, da, za kraj, dobri moji, ne propuštajte priliku za ulazak u rijaliti, jer, osim pozamašnih honorara,  sledi I –stalan posao.

Do sledećeg javljanja, vaša mahaluša.

HappTv.rs
Foto:Facebook/stimmungagarantie

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro