Izvor:
04.06.2019 u 10:13
0

MANJAK ŽELJE ZA SEKSOM: Evo zašto muškarci i žene ne žele odnose!

Britansko istraživanje koje je obuhvatilo 11,508 muškaraca i žena od 16 do 74 godine pronašlo je da 15 odsto muškaraca i čak 34,2 odsto žena pokazuje neku vrstu nezainteresovanosti za seks.

Razlog za to kod muškaraca su godine, erektilna disfunkcija, kao i hronične bolesti. Istovremeno, nedostatak partnera za seks i problemi u vezi takođe mogu biti okidač koji će uticati na smanjenje zainteresovanosti za seks.

Žene neinteresovanje za seks iskazuju kada imaju probleme u vezi, zdravstvene probleme, depresiju, ali i malu decu (što nije slučaj kod muškaraca).

Istraživanje je pronašlo da i prethodna iskustva mogu uticati na zainteresovanost za seks. Na primer, žene koje su odrasle sa negativnim stavovima o seksu ili su preživele neku vrstu zlostavljanja, čak i prvo neprijatno seksualno iskustvo, vrlo je verovatno da će pokazivati veću nezainteresovanost ka seksu u životu.

Kod muškaraca loš prvi seks nije igrao nikakvu ulogu u kasnijim seksualnim iskustvima.

Kod oba pola veliku ulogu igra i starenje, pa tako što smo stariji prirodno se smanjuje i želja za seksom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter