Izvor:
07.06.2019 u 20:27
0

UBEDITE SVOG MUŠKARCA DA BUDE PAŽLJIVIJI PREMA VAMA: Se*si savet zlata vredan! (FOTO)

Autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex", Les Parot, u svojoj knjizi govori o muško-ženskim odnosima i deli savete kako ih učiniti boljim

On naglašava činjenicu da muškarci koji pomažu ženama u kućnim obavezama češće imaju seks, u odnosu na one koji to ne rade.

Takođe, on dodaje da se ugađanjem i tepanjem samo povećava ženina želja i požuda, pa po njemu nije potrebno biti pesnik i izmišljati nove stvari, nego jednostavno otvoreno govoriti partnerki koliko im znači, popravlja dan i slično.

Važno je da pre njenog tela dotaknete njenu dušu. Možete se igrati s mirisnim svećama, pismima i sličnim stvarima – napisao je Parot.

On takođe savetuje da se razgovorom još lakše može dopreti do voljene žene. Budite otvoreni i pitajte je za stvari koje biste inače očekivali da sama shvati ili uradi.

Moguće je da se vaše želje neće uvijek podudarati, ali je važno da pustite da to ne utiče na vaš brak. To je normalno i može se desiti s vremena na vreme. Naime, ukoliko vas ona odbije nemojte joj dobacivati ružne komentare, potrudite se razgovarati sa njom o njenoj seksualnoj želji kako bi se što bolje uskladili i popravili odnos – napisao je.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter