Izvor:
16.06.2019 u 18:11
0

TERAPIJA: Filmovi koji će vam izlečiti slomljeno srce!

Kakva god da vam je veza bila, raskid zna da bude veoma bolan i neprijatan.

Raskid nam često teško pada pa želimo da plačemo po ceo dan i noć, uplaćujemo časove boksa kako bismo izbacili bes iz sebe i želimo da ubrzamo vreme kako bismo se što pre osećali dobro.

Važno je da se u ovim trenucima prisetimo da nismo jedini koji proživljavamo ovakve momente i da nije samo nama teško i proživljavamo emocionalni rolerkoster. Tada na scenu stupaju filmovi o raskidima.

Bez obzira u kojoj fazi raskida se nalazite, dobar film može da vam bude od pomoći sa svime što vam prolazi kroz glavu. Tako ćete napraviti pauzu od vaše lične drame i odmorićete malo mozak uz najbolje što Holivud može da vam ponudi. Mnogi likovi sa ove liste zaslužuju srećan kraj, kao i vi.

Dnevnik Brižit Džouns

Glavna junakinja je predozirana knjigama za samopomoć i pokušava da svoj život dovede u red pisanjem dnevnika. Ona nas podseća da smo svi ljudi koji zaslužuju da budu voljeni i da ne trebamo da tolerišemo preljubnik ei prevarante.

Luda, glupa ljubav

Rajan Gosling je samo višnja na torti i dovoljno je seksi da vam skrene misli sa bivšeg koji je imao pivski stomak. Njegov lik pomaže razvedenom muškarcu da pronađe novu ljubav i srodnu dušu. U ovom lavirintu ljubavnih priča sigurno ćete izgubiti želju da plačete za svojom propalom vezom.

Pravna plavuša

El Vuds je vrcava mlada devojka koja zbog ljubavi upisuje pravni fakultet kako bi se pomirila sa bivšim dečkom, ali jedino što nije računala da će se desiti jeste da će pronaći ljubav svog života u zagrljaju novog muškarca. Svima je poručila da trebamo slediti svoje srce.

Džon Taker mora umreti

Prevarene bivše reše da se osvete preljubniku tako što će mu namestiti devojku koja će mu slomiti srce. Zajedničko im je bilo to što su se zabavljale sa njim, a u smešnoj priči uspevaju da ga ponize i naplate mu za sve.

Romeo i Julija

Ukoliko mislite da se vaša ljubav tužno završila setite se samo Romea i Julije. Porodično rivalstvo i neprijateljstvo koštalo ih je ljubavi, a na kraju i života. Za pravu ljubav vredi i umreti. Da li j etakva bila i vaša ljubav? Onda, brišite te suze odmah.

Kil Bil

Ako vaš bivši klaže nešto toliko podlo vaš bes može da ga saseče poput mača kojim Uma Turman ispisuje svoju osvetu u kultnom fičlmu. Ona je u filmu osvetoljubiva, veoma živog duha i nezavisna. Kome onda treba ljubav?

Mama Mia

Prava poslastica za vas dolazi od mjuzikla Mama Mia sa Meril Strip. Ona je sposobna i nezavisna žena koja ume sve što ume i svaki muškarac, pa kje čak i ćerku podigla sama. Uz veselu muziku grupe ABBA brzo će se osmeh naći na vašem licu.

La La Land

U gradu zvezda, glumica Mia i pijanista Sebastijan trude se da ostvare svoje snove i usput se zaljubljuju. Sve je u redu dok ih njihove karijere ne razdvoje. Tokom veze ljubav može da se transformiše i stvara uspomene zbog kojih smo u stanju da potrošimo celu kutiju papirnih maramica.

Ponos i Predrasude

Društvo i njegova pravila nisu mogli da razdvoje Elizabet i gospodina Darsija. Dvoj ezaljubljenih suprotstavili su se svima koji su bili protiv njihove ljubavi. Ova priča daće vam nadu da ne treba odustajati od ljubavi i potrage za vašim gospodinom Darsijem.

Jedi, moli, voli

Put oko sveta je jedan od načina da prebolite raskid dok se suočavate sa samim sobom. Veoma je inspirativan i poučan film, a uz sjajnu Džuliju Roberts naučićete koliko je važno biti i u emotivnoj i u fizičkoj ravnoteži.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter