JESTE LI OBRATILI PAŽNJU KAKO DRŽITE PARTNERA ZA RUKU? Evo šta to govori o vašoj vezi!

Jesi li ikada pazili na to što rade vaše ruke dok zajedno šetate? Da li se držite romantično za ruke, samo jednim prstom ili hodate jedno pored drugog bez dodirivanja ruku? 

Isprepleteni prsti

Volite se iskreno i duboko. Između vas ne može stati ni list papira i najradije provodite svoje slobodno vreme zajedno. To je super – ako nećete postati previše zavisni jedno od drugog.

Ukoso se držite za ruke

Vi ste dobar tim, a vaša veza nije previše ispunjena strašću. To možda zvuči malo obeshrabrujuće, ali ima puno prednosti: pošto plamen lagano gori, manji je rizik za svađe – i više vremena za bitne stvari.

Držite se s jednim prstom

Jasno je: treba vam sloboda. Previše blizine ne čini ništa dobra vašoj vezi – to se vidi i kod držanja ruku. Dok god je oboma potrebna distanca, to nije problem i vaša veza može vremenom dobiti novi polet.

Držiš ga "pod ruku" 

Rado ga držiš "ispod ruke"? To znači da su uloge jasno podeljene: ti kod njega tražiš blizinu i zaštitu – a on uživa u ulozi zaštitnika. Nema sumnje da taj princip može predivno funkcionisati.

Uopšte se ne dodirujete

Ako ne tražiš nikakvu blizinu od njega, to bi mogao biti loš znak – ali, naravno, ne treba biti. Možda vam veza nije više toliko duboka, možda vam jednostavno nije ugodno da se šetatedržeći se za ruke. Najbolje je da razgovarate o tome – pre nego što neko donese pogrešne zaključke.

 

 

Izvor: Stil
Foto: Twitter/tvd_shiina

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro