Izvor:
19.06.2019 u 19:17
0

ZA SAVRŠEN POLET U SEKSUALNOM ŽIVOTU: Ovo voće poslužiće nam kao NAJBOLJI AFRODIZIJAK! (FOTO)

Želite novi polet u svom ljubavnom životu? Onda za predigru pojedite s partnerom činiju voćne salate! Mnogi vitamini koje sadrži voće deluju na libido i poboljšavaju seks. Naravno da još mnogo faktora utiče na naš seksualni život. Zna se tako da za žene seks s godinama postaje sve bolji, ali dobro je znati da ovo voće ima učinak afrodizijaka:

1. Jagode

Jagode utiču na strast u krevetu. Razlog tome su velike količine vitamina C i cinka koje jačaju libido. Osim što su jagode dobre za ljubavni život, štite i od spontanog pobačaja.

2. Citrusi

Konzumacijom narandže, limuna ili grejpa prvenstveno će profitirati muškarci. Citrusni plodovi bogati su vitaminom C, te poboljšavaju kvalitet spermatozoida.

3. Smokve

Ovo voće je jedno od najpoznatijih afrodizijaka Orijenta, a idealno je za jačanje libida. Smokve su dobre za zdravlje srca, zasićuju nas i ne izazivaju nadutost.

4. Nar

Nije bez razloga bio omiljeno voće boginje ljubavi Afrodite. To je voće simbol strastvenosti i plodnosti. Već iz tog razloga isplati se jesti ovo ukusno voće, a jača i libido.

5. Banane

Osim što banana podseća na falusni simbol, deluje i pozitivno na seksualne hormone muškarca. Osim toga, banane sadrže puno magnezijuma koji stimuliše prostatu.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter