Izvor:
13.10.2016 u 16:00
0

EROTSKA ISPOVEST: Volela je kad joj NAREDIM: „Kita da ti bude U USTIMA I sve da progutaš!!

Upoznali smo se preko četa. Dopisivali smo se jedno vreme, a onda je pao dogovor o svemu.

Imao je 44 godine. Bio je visok, markantan, super izgleda i poveće kite.

Sve smo dogovorili pre susreta. Dobila sam sms poruku da obučem crvene tangice i crne najlonke, iako je bila vrućina i leto, ali morala sam da poslušam.

Preko sam obukla farmerke i starke i tako došla na ugovoreno mesto i sela u kola. Gore sam imala crvenu majicu.

Odveo me je na kolače. Naručio je za njega žito sa šlagom, a za mene dve šampite. Jela sam šampite i oblizivala se kao prava kurvica, a on me je gledao i smeškao se. Naručio mi je još jednu šampitu. Rekla sam da ne mogu više, a i zaista nisam mogla.
– O, da. Možeš još jednu, naravno – rekao je.
Pojela sam naravno i treću šampitu.

Odveo me je u kola i parkirao na jednom mestu koje je bilo skrovito… Neki šumarak.

Izvadio je kurac i lagano ga drkao. Rastao je. Želela sam da mu ga pušim i krenula glavom ka kiti, kada mi je rekao:
– Jesam li ti rekao da mi ga pušiš?
– Ne, nisi – odgovorila sam kao prava pičkica.

Bilo mi je malo muka od onih šampita, ali pravila igre je vodio on.
Kada je dobro nadrkao kurac, snažno me je rukom uhvatio za glavu i nabio je na kurac. Osetila sam glavić u grlu. Tada mi je pustio glavu i mogla sam sama da pušim, što sam naravno i radila.
– Tako… Puši kurac, droljice… – govorio je.

Predala sam se strastveno pušenju kurca, a onda me je opet rukama uhvatio za glavu i nabio kitu u grlo. Posle deset minuta jebavanja u usta, opet sam sama pušila kurac.
– Sada ću da svršim… Kita da ti bude u ustima! I sve da progutaš! Ništa da ne padne na sedište! Neću flekicu, jasno?
– Jasno – odgovorila sam.

Osetila sam kako pulsira u mojim ustima i mlazevi sperme su počeli da mi pune usta. Prvi i drugi mlaz su štrcnuli jako, pravo u grlo i nepcee, pa sam se zakašljala i zagrcnula, a oči su mi malo zasuzile, ali sve sam poslušno progutala i oblizala se. Uspešno sam odradila zadatak. Ni jedna kap sperme nije završila na sedištu automobila.

Upalio je motor i vozio. Znojila sam se kao krmača u najlonkama. Tog dana bilo je 36 stepeni, ako ne i više. Odveo me je kod njega kući. Ušli smo.
– Donesi mi pivo i idi u kupatilo da se središ.

Uradila sam kako je rekao. Sve je bilo spremno za mene u kupatilu. Mrežaste samostojeće čarape, štikle i tangice. Osetila sam olakšanje kada sam skinula najlonke i izvadila plugić iz guze. Obukla sam mrežaste čarape, štikle, crvene tangice i gore topić. Stavila sam karmin i šminku i pojavila se pred njim.
– Odlično izgledaš u tom droljastom izdanju – reče mi. – Naguzi se.
Naguzila sam se na krevetu, na sve četiri, i malo izbacila guzu. Uzeo je vrlo malo lubrikanta i sipao ga na moj dlan.
– Podmaži to kurvinsko dupe, manje će te boleti.

Trudila sam se da iskoristim svaku kap, jer mi je dao malo lubrikanta. Mazala sam čmar i nabijala prste u njega. Stao je iza mene i pljunuo mi na čmar i na svoj kurac. Prislonio je glavić i počeo da mi ga nabija.

Povukao me je za kosu i naredio da opustim svoju kurvinsku guzicu. Probio je prsten čmarića i glavić je ušao. Bolelo me je, ali sam trpela i želela kitu. Izvadio je glavić, pa ga opet nabio. Nabijao mi je kurac u guzicu malo po malo. Znao je da jebe, bio je taktičan.
Kita mu je bila dugačka i podebela. Jebavao me je u dupe bez pardona. Cvilela sam kao prava kučka i trpela bol.

Posle 10-15 minuta počela sam da ga molim da me jebe. Da stavi kurac u moju pičku koja je gorela.
– Stavi mi ga u pičku! Stavi mi ga u pičku! Treba mi tvoje vrelo meso! – molila sam kao prava mala nimfomanka.

Sada mi je već razradio čmar i povremeno pljuvao na njega. Tucao me je dugo. Zatim mi ga je nabio do jaja i stao. Osetila sam jaja na svojoj guzici. Bio je ceo u meni. Glava mi je bila nabijena u jastuk, dupe visoko podignuto i dobro razjebano, dok je kita rovarila po mom čmariću.

Uživala sam, a onda na momente osećala tupost. Tačnije ništa nisam osećala, da bih opet osetila zadovoljstvo koje mi je donosila njegova kita u guzici.

Tucao me je sat i po vremena. Stavio je časovnik pored moje glave da bih mogla da vidim koliko me dugo jebe. Onda mi je svršio u dupe. Osećala sam vrele mlazeve sperme kako me pune. Nije mi dozvolio, kada je izvadio kurac, da idem u kupatilo i isperem spermu iz guze. Pipnula sam rukom čmar i osetila veliku rupu. Osećala sam veliku prazninu.

Ustala sam i jedva stala na noge. Otišla sam do ogledala i naguzila se da pogledam čmarić. Bila je to rupa, to više nije bio čmar. Sperma mi se cedila iz dupeta niz noge i butine, a on se smeškao.
– Donesi mi još jedno pivo – rekao je naredbodavno – a možeš i ti jedno.

Donela sam pivo njemu i sebi.
– Čestitam! Primila si veliki kurac. Jedna klinka koju sam hteo da opalim u čmar nije mi dala ni u picu da joj ga smestim kad je videla koliki je.
To je bio kompliment za mene.

Pušili smo cigare i pili pivo.
Naredio mi je da legnem na leđa i zabacim glavu niz krevet.
– Sada ću da te jebem u ta droljava, prljava usta, kurveštijo!

Zinula sam i nabio mi ga je u usta. Ulazio mi je u grlo. Kašljala sam, slinila i oči su mi suzile, a on me je neumorno i nemilosrdno jebao u usta, povremeno ga vadeći i dopuštajući mi time da se malo nadišem vazduha i dođem sebi. Čmar je počeo da me boli.

Jebao me je u usta i jebao. Faca mi je bila crvena i slinila sam kao luda. Nekih 40 do 50 minuta trajala je tortura mojih usta sa njegovom kitom.
– Zini! – naredio je kratko.

Zinula sam, a on ga je drkao iznad moje glave i počeo da šprica spermu u moja usta. Bio je potentan i dugo je karao, a takođe i obilno svršavao. Otresao je kurac u moja usta.
– Još ne gutaj spermu.
Držala sam spermu u ustima. Naredio mi je da mu donesem još jedno pivo. Donela sam.
– Klekni ispred mene i, kao one drolje iz pornića, igraj se sa spermom.

Muljala sam spermu po ustima i plazila se sa spermom na jeziku.
– Progutaj sad – naredio je.
Progutala sam. Potapšao me je rukom po glavi i rekao mi da sam dobra kučkica i da će me možda opet zvati. Ustao je i pozvao mi taksi.

Čmar me je boleo, a u vilicama sam osećala grč. Kolena su mi klecala dok sam hodala i bila sam ulepljena od sperme, razvaljena. Odlazila sam od njega napaljena do ludila, mokre pičke koja je više od svega želela vrelu kurčinu, ali je danas nije dobila. Bila sam očajna što nisam svršila ni jednom i toliko napaljena da bih se dala bilo kome na ulici da mi radi sve što mu padne na pamet kad bi me samo pitao.

To veče sam se skinula i nekoliko sati se zadovoljavala na razne načine. Svršila sam 17 puta dok nisam zaspala duboko iza ponoći.

Dok sam padala u san na pameti mi je bio samo kurac – jedan kurac, dva kurca, kurčevi su mi prolazili ispred očiju.

Kurčevi koje bih primala svaki dan, po seo dan.

Tako sam se osećala: vrela, mokra, napaljena, otekla, nadražena.

Happytv.rs/malivrag.info
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter