Izvor:
13.10.2016 u 16:28
0

EROTSKA ISPOVEST: VOLELA je da je ponižavam dok vrišti: “Jebi me, lupi mi šamar, UNIŠTI ME ”.

Poslije jebavanja Dragane kod Tijane u stanu poželio sam da se taj seks nastavi jer je bila opasana jebačica, čak bolja i od Tijane. Poslije par mjeseci dogovorili smo se da odemo na Vlasinsko jezero i dio odmora provedemo tamo. Nisam pričao Tijani da sam se iskombinirao sa Draganom jer sam je želio nasamo pojebati. Krenuli smo na put koji je trajao tri sata. Pričao sam sa Draganom o svemu kao da se znamo sto godina, naravno glavna tema je bila seks i naše seksualne maštarije. Od silne priče o seksu reagirao je i moj kurac i malo po malo stekao punu veličinu ispod šorca. Dragana je to primjetila i prokomentirala – “šta je mali, uzbudio si se”. Malo sam se nasmijao i bilo mi je neprijatno, ali koga briga, zna se zašto sam je poveo na jezero. Pitala je da li bi volio da ga obraduje svojim usnicama a ja sam ga odmah izvadio i rekao – “tvoj je”! Uzela ga je odmah u ruke, nekoliko puta navukla glavić i odmah strpala u usta te krenula sa pušenjem.

Čas ga je stavljala cijelog u usta čas bi ga izvadila i lizala sa strane. Toliko sam se napalio tako da mi je volan par puta pobjegao i zamalo smo sletili s ceste. Nisam ni primjetio da se pored nas nalazio autobus i da je lik koji je to promatrao kroz prozor, podigao mi palac u znak odobravanja i kao da kaže svaka čast majstore. Od silne napaljenosti kurac mi puče i napuni joj usta. Ona proguta svaku kap i poliže ga cijelog. Po njoj se vidjelo da se jako napalila. Prešla je na zadnje sjedište, skinula donji dio i krenula da si gura prstiće u njenu pičku, jedan, pa dva, pa tri. Sve brže i brže se nabijala na prste a uzdasi su joj bili tako jaki kao da imam zvučnike pozadi. Uzviknula je – “dolazi odmah pozadi, poludjeti ću za kurcem. Dva mjeseca se nisam jebala”!

Skrenuo sam sa puta, zavukao se u neki zapušten sokak i prešao na zadnje sjedište. Odmah sam joj uleteo u pičku već razrađenu od njenih prstića i tucanje je počelo. Navlačio sam je kao lud što se vidjelo i osjetilo po njenom stenjanju. Vikala je – “jebi, jebi, razbij me, to, to lupi mi šamar”. Onako refleksno sam je blago ošamario što je nju još više napalilo. Dok sam je jebao ponudio sam joj svoje prste za sisanje. Lizala ih je kao da je kurac i ubrzo smo eksplodirali. Ja sam je napunio a ona je od siline orgazma sva drhtala. Izašao sam napolje, uzeo vlažne maramice i prebrisao i nju i mene kako bi nastavili put. Poslije nekih dva sata stigli smo na jezero. Ja sam odmah uskočio u vodu kako bih se ohladio a ona je kao i svako žensko hvatala boju na plaži. Otišao sam da iznajmim čamac i pokupio nju da malo obiđemo jezero. Ustvari, namjera mi je bila da je jebem na vodi i ostavrim svoje seksualne maštarije. Poslije nekih desetak minuta veslanja zastali smo negdje na pola jezera kao da se malo odmorimo. Bez imalo ustručavanja samo sam ustao, strgao šorc, opkoračio je i nabio kurac u njena pohotna usta. Uhvatio sam je za glavu i krenuo da je dobro jebem u usta. Nabijao sam joj ga cijelog da je par puta hvatala zraka ali nastavila je da ga prima.

Svo vrijeme sam je mazio po sisama i pokušavao da iz tog stava dohvatim pičku. Kako nisam uspijevao, prestao sam joj nabijati kurac i zaronio svojom glavom u međunožje. Lizao sam kao lud, a bio sam dobar lizač, bar su tako sve govorile. Jebao sam je jezikom i palacao baš tamo gdje je nadražuje. Ubrzo je viknula – “gotova sam” i krenula da izbacuje sokove odličnog ukusa. Sa pičke sam se prebacio na guzu i krenuo da je pripremam za ulazak moje životinje. Kad sam je dobro navlažio, naguzio sam je i krenuo u razjebavanje. To za Draganu i nije bio problem jer ga je primala sa osmjehom na licu i jedva čekala da je razbije. I upravo to, kurac ju je dole razbijao i ubrzo napunio dupe! Bila je prezadovoljna takvim žestokim jebanjem! Poskakali smo u vodu kako bi sprali sve sa sebe i vratili se na obalu pa do kuće kako bi se odmorili od puta, seksa i opet ponovili seksualne maštarije.

Happytv.rs/malivrag.info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter