Izvor:
17.10.2016 u 14:03
0

PREVARENA DEVOJKA NAPRAVILA HAOS: Kada je uhvatila dečka da se ljubi sa DRUGOM dobila je napad ljubomore! (VIDEO)

Sledeći put će dobro otvoriti oči kada bude hteo da vara devojku.

Na društvenim mrežama se velikom brzinom proširio snimak na kojem se vidi mladić i devojka kako se strasno ljube, ali ih je prekinula devojka koja je počela da viče na ženu i tuče, okrivljujući je da joj je otela dečka, a veruje se da je nastao u Rusiji.

Naime, pobesnela devojka se uz pomoć prijateljice zaletela ka novoj devojci bivšeg dečka, i uz salvu uvreda počela da je čupa, međutim, žešći obračun je sprečio upravo mladić oko koga je cela ova frka i nastala.

Kada je uspeo da ih razdvoji, besna devojka je mladića odvukla na jednu stranu, dok je na mestu incidenta ostala napadnuta devojka kojoj je u pomoć pritekla prijateljica.

Pogledajte, video:

Izvor: Telegraf
Video: Youtube/NEW-HOT-VIRAL
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter