Izvor:
18.10.2016 u 14:37
0

EROTSKA ISPOVEST: Bila sam nevina curica, a njegova džinovska KITA me pretvorila u ZVER, KUČKU, DROLJU…


Trceci s’posla na posao i gradeci svoje karijere, cini se da “nikada nije pravi moment” za opustanje, prepustanje i licno zadovoljstvo! Veljko mi je toliko pricao o selu svog dede, negde u Backoj i kako obozava da “zapali” za vikend tamo iz Beograda i kako mu tamo sve izgleda drugacije – mirno i bez velike frke, a nista mu nije problem da uradi i oko kuce i okucnice i kako uziva u tek zasadjenom vocnjaku i ljudima tamo, za koje se cini da je vreme stalo. Slusajuci ga, pozelela sam da vidim sve to svojim ocima i njega na delu, u nekim krajnje trivijalnim poslovima. Ubrzo se desila i prva prilika za takvu avanturu I bila sam vise nego uzbudjena…

Ne tako mali put je prosao za tren. Veljko mi je govorio da ne ocekujem previse; da je to “obicno” seosko gazdinstvo sa malo vise zemlje, sada pod vocem. Da tu niko ne zivi vec godinama i da njegovi ne tako cesti odlasci tamo, ne mogu da nadomeste bezivotnost samog mesta. Rekla sam mu da nisam “princeza na zrnu graska” i da znam kako izgleda zivot na selu; da sam svoje najlepse letnje raspuste provodila upravo kod bake i deke na selu i da sve to nije bitno, osim da smo zajedno! Saleci se dodala sam; da ce biti super ako ne bude ocekivao od mene da ustajem u 6h i da “pecem hleb” jer sam nepitajuci ga; prethodno obavila kupovinu u Maxi-ju i pribavila sve potrebno i “zlu ne trebalo” za naredna dva dana. Vise me je brinulo To; sto je ovo nas prvi zajednicki izlet i nocenje u zajednickom krevetu i sve ono sto mi je bilo novo u smislu “sta rade parovi svaki dan, po ceo dan” i hoce li to funkcionisati?! Nervozno sam vrtele stanice na Radiju i krajickom oka ga posmatrala. Boze, kako je samo lep i moj. Veljko je krupan covek, visok, zgodan i neophodan. Ima klasicne muske crte lica; sa tamnom kosom i ocima kao gar, odaje utisak “mracnog” tipa; ali je samo “decak’’ u telu odraslog coveka! On je moja stena i moje uzemljenje; jer ima ledja na kojima je najlepse odmarati se, ruke kojima me grli tako da se osecam uvek voljenom i u svakom trenutku zasticenom i duge prste, koji po mom telu proizvode cuda. Na glasu bi mu pozavideo svako. A sebe zaticem, kako je dovoljno blazenstva samo to da sedim/slusam ga o bilo cemu i posmatram. Prethodne nedelje smo imali reci; razmenjivali klipove i zezali se na temu analnog seksa i koriscenja razlicitih igracaka. Nije nam seks bio monoton, na protiv ali smo oboje bili raspolozeni za svakakve eksperimente i igrarije na tu temu!

Proslo je 19h kada smo stigli na imanje. Nakon kratkog raspakivanja i upoznavanja sa kucom koja je bila prizemna, ali nadasve udobna i prostrana – Veljko me je uhvatio za ruku i odveo na terasu, a potom i da vidim ostatak ranca (kako je voleo da zove to svoje, utociste). Setali smo i disali punim plucima. Duzinom dvorista se protezala loza. A tek mala travnata povrsina iza kuce, bila je dovoljna za oveci bazen; a kako sam iz price saznala sluzila je upravo za razlicite bahanalije uz rostilj ili sac. Njegovi deka i baka, a potom i roditelji su se u penziji vratili na selo, ali kao “pocasni” clanovi razlicitih drustava voleli su da okupljaju i dovode ljude na razlicite tulume; od lovackog do citalackog kluba. Iza pomocnih kuca se protezao mlad vocnjak i put je bio blaga uzbrdica. Veljko mi je strucno objasnjavao da je obnovio vocnjak tek pre dve godine i sa ponosom objasnjavao koje sorte i zasto je bas te zasadio. Bilo je tu sljive, jabuke, kruske, kajsije a u planu su bili i orasi i lesnici. Cinilo mi se da imanju nema kraja, dok nismo stigli do bunara. E, kaze, ovo je moje omiljeno mesto. Kao mali sam se najvise igrao ovde, a posle kad bih bio u nekoj nedoumici – na ovom mestu sam “pronalazio” odgovore. Ponudio me je vodom iz bunara i za slicno namenjenu kofu, spustio lubenicu koju smo kupili usput.

“Vesna, kako ti se cini sve ovo?”- pitao me je. Nisam stigla ni da progovorim, koliko sam brzo bila sputana njime – njegovim usnama koje su me ljubile i usisavale u sebe, jezikom koji se poigravao i zacikivao me na isti ritam igre i ugrizima od kojih sam pocela da stenjem. Njegove snazne ruke saraju po mojim ledjima, hvataju me za struk a potom i straznjicu i privlace sebi. Dok poljubac traje, moje ruke su oko njegovog vrata i u kosi a njegovo zadovoljno mrmljanje i vec spremna muskost koju osecam cvrsu kroz bermude me raspaljuje i pocinjem da gorim sve vise. U trenutku zaboravljam gde smo i prepustam se ali mi Veljko, osetivsi to i moju glad za njim, uzima nezno za licemiluje i progovara

“Polako, duga je noc. Hteo sam samo da ti pozelim dobrodoslicu. Idemo sad nesto da klopamo. A potom cu te do jutra zalivati supermom, lizati picu i guzu i priustiti nesto u cemu cemo oboje uzivati!”

Bila sam zahvalna na obavestenju i okrenula se da krenem natrag; kada sam iza sebe cula “dobra devojcica” i osetila vreli sljep po guzi.

“Nadam se da si u snazi da ispunis obecanje, Ciko!”-zadirkivala sam ga, hvatajuci ga pod ruku i navodeci ga, sto znam da ga je posebno iritiralo…

Nakon lagane vecere, koja je prosla u zadirkivanju za moje kulinarske (kupi i podgrej) sposobnosti prepustila sam se preko potrebnom osvezenju u kupatilu. Lagano sam se tusirala, mackala, klistirala i pripremala nevinu guzu za obecanje veceri. Bilo je zaista prijatno letnje vece i u teksas sorcu, beloj atlet majici i japankama sam izasla na terasu. Za sobom sam sirila miris arganovog ulja i svezinu. Veljko je pustio glasno S.A.R.S i posmatrala sam ga sa terase kako zaliva lozu i sve po dvoristu. Prisla sam mu sa ledja i obuhvatila ga rukama . Okrenuo se drzeci crevo sa strane i poljubio me tako jako i gladno, da sam se u trenutku pomela. Morala sam da ga obgrlim oko vrata i pribijem se uz njega, malo popevsi se na prste da bih mu uzvratila u istom stilu. Osetila sam njegovu muskost ponovo snaznu i brzo me je obuzeo talas vreline a videla sam i da se sam pomeo jer je, da ne propusti trenutak, sarao onim mlazom po nasim nogama. Pokusala sam da mu uzmem crevo iz ruke i nastavim sa “ljubljenjem na meseceni” kad je prozrevsi me rekao:

“Brzo sam gotov, da ti se posvetim u potpunosti!” Krenula sam ka terasi, nadajuci se da ce to brzo zaista i biti, kada me je pozvao imenom i smejuci se uperio mlaz vode rasprsujuci ga po meni sa visine kao vodopad.

“Ovako vatrogasci gase pozar!”

“Bas ti hvala samo sto sam se istusirala” – vristala sam na njega, vracajuci mu se besno u susret. Nakon kratkog “rvanja” sa njim i u pokusaju da mu vratim istom merom; bila sam mokra a njega sam uspela tek u par navrata samo da pokvasim. Da bi mi “olaksao” skinuo je majicu i pokusao da stigne do cesme kada sam ja najzad mogla da ga polijem celog. Stajala sam mokra i besnela sa ugasenim crevom u rukama, kada se samo u par koraka Veljko nasao pored mene; zacepio mi usta poljupcem i podigao tako lako od zemlje; da sam morala da ga obgrlim i rukama i nogama i uhvatim se za njega cvrsce. Takodje je bio mokar i znojav, ali mu to nije smetalo da me lako ponese do kuce. Cim me je uneo, posadio me je tik uz trpezarijski sto i znacajno pogledavsi, progovorio:

“Imas viska stvari na sebi, ne smem dozvoliti da se prehladis!” Dok mi je su njegovi prsti vrsljali po kosi, a glasom me opijao i saputao na uho, skoro da nisam ni osetila kako vesto me je desnom rukom oslobodio grudnjaka. Ispod zalepljene mokre majice, moje bradavice su iskocile i bole oci a njegov tek lagani prelazak rukama dalje od mog lica, preko ramena i grudi izazvale su kovitlanje u stomaku i sve vecu vrelinu. Veljko je takodje uzbudjeno disuci spustio dlan niz moja ledja, privio me jako uz sebe a onda i uhvatio jako za zadnjicu i podigao da sednem na sto. Sve vreme boduci me svojom muskoscu koja je pretila da iskoci iz bermuda, nesvesno i bez pogovora me je oslobodio i vlaznog sorca i omiljenih crnih čipkanih tangica. Samo pogled na moje golo napaljeno telo kao da je probudilo zver u Veljku i sem sto me je probadao jezikom sve dublje upijajuci me, njegovi prsti su igrali svuda po mom telu neku ubrzanu igru i palili me svakim svojim dodirom. Preplicem prste po njegovoj kosi; sapucem mu u uho

“Volela bih da ga vidim, skini se!” i umesto drugde, grizem ga za vrat.

“Volela bih da ga osetim usnama!” Ispale su to prave reci, u pravom trenutku i Veljko je kao po zapovedi skinuo bermude i bokserce sve vreme posmatrajuci moju reakciju. Oh, kako sam samo volela njegovu anatomiju i taj po meni, njemu najosetljiviji i najsnazniji deo. Kurac mu je bio ogroman, bas kao i sve drugo na njemu. Cvrst i spreman, ruzicast i prozet tananim zilicama, prevelik za moje dve sake i najveci izazov za moje usne. Koliko god da sam imala zelje da ga usisam celog u sebe, svaki put bih “pomerila” krajnike i “davila” se od debljine i krutosti koja je narastala u mojim ustima. Najlepse na njemu je bio glavic koga sam obozavala da stavim u usta lickam kao omiljeni sladoled ili grickam i kao tesem zubima dok ne eksplodira i preplavi me svojom tecnoscu, koju sam pohotno gutala do poslednje kapi. Jos uvek sedeci na stolu, sa nogama oko njegovog struka, privlacila sam ga sebi i trazila:

“Mogao bi vise da se uneses u mene?” Veljku su se oci automatski zacaklile, a rukama je ponovo prelazio svuda po meni i kao da me skenira ili proverava moju spremnost i narastajucu zelju; iznenadio me je u trenu:

“O, unecu se ja u tebe. Tako sto cu te presaviti i uzeti otpozadi, hoću da te jebem u guzu!” Cini mi se da nije stigao da vidi moju zbunjenost i pitanje koje je ostalo da visi u vazduhu, jer me je brzo i skoro grubo namestio u sedeci polozaj na ivicu stola; prebacivsi mi noge na ramena i rasirivsi ih tek toliko da moze da napravi prolaz jeziku kojim je poceo da me zadovoljava po najintimnijem delu. Oslonjena jednom rukom na sto, drugom sam ga milovala po kosi i sirila se meskoljila u skladu i ritmu njegovog jezika.

“Vesna, tako si medena i uzivam da ti lizem sveže obrijanu picu i celu je pojedem, tako slatku!”- mrmljao je. Red sladostrasnog mljackanja i palacanja njegovog iskusnog jezika i red nadrazivanja vec napupelog klitorisa, su me brzo doveli doveli do vrhunca i pocela sam da jecim i izvijam se i odizem sa stola.

“O Boze…”, kriknula sam i pocela da se rastapam

”Tako je, daj mi jos, dobra vatrena i moja devojcice!”- umazan mojim sokovima je izvirivao Veljko, sav sjajan i zajapuren. Dahtala sam i trazila pogledom njegove usne; odizala sam ga sa kolena i zelela da ga cvrso zagrlim i zahvalim za pruzeno zadovoljstvo! Dobila sam svega par kratkih vlaznih poljubaca, ocesala se pogledom od njegov jos nabrekao kurac i zapitala ga, zbunjeno:

“A kako cemo da zadovoljimo njega?”

“Ooh ne sekiraj se, lako ce on biti zadovoljen – samo se opusti i veruj mi!” Sve to mi je Veljko govorio dok me je spustao sa stola; klizio rukama preko mojih ramena, preplicuci ruka sa mojima i milujuci me najneznije moguce “kao da sam od stakla” a potom i okrenuvsi me i pokazujuci mi kako da se oslonim na laktove. Jednim dlanom prelazi preko moje kicme, drugim od struka preko rebara uhvativsi me tako jako za dojku da sam ciknula. Stipa me za bradavicu, poigrava se sa njom, vrti je, steze i vec sam ponovo uzbudjena. Drugom rukom mi miluje nabore cmara i prelazi rukom izmedju butina. Izvijam ledja i podizem zadnjicu, da bih mu omogucila bolji pristup. Iz džepa vadi lubrikant i osećam kako ga razmazuje po guzi, prija mi jer mi hladi analni otvor i polako ga priprema za njegov ogromni kurac ulazeći pristćima u mene i đireći rascvetali anus. Spustam glavu pokusavam da vidim sta radi jer me preplavljuje prvobitni drhtaj ekstaze i vidim kako cvetić moje guze pritiska i napinje ulaz svojim kurcem. Zadrzavam dah i grizem usnu jer osecam da je pocetak bolan. Ulazi u mene polako, osećam da je glavić skoro u meni i kako ga guza steže, prodire dublje svaki put dodajuci neki kompliment ili saleci se ne bi li me jos vise opustio. Guram guzu u susret njegovim udarima, ispustam tihi krik sa svakim naletom, stenjem i uzdem glasno kada se povuce.

“Je’l boli?”- pita me dok nastavlja u laganom, sporom ritmu. Zna da me “nervira to” i trazi da ga molim. Znam tu igru; okrecem se i preko ramena dodajem:

“Mozes Ti to i zesce, Veljko, guza se opustila i prilagodila se tvom čarobnom kurcu!” Glumeci iznenadjenost, ponavlja:

“Zelis zesce?” naglasavajuci svaki slog.

“Koliko zestoko zelis da te jebem, duso?”-reci mi. Opaaa i nesvesno mi se svidela ova nametnuta uloga opasnice, pa mu odgovaram:

“Veoma zestoko, zelim da me jebes Veljko i to najzesce sto možeš i umes, pokidaj me!” Zadirkujem ga i dalje; povlacim se napred kada se on povlaci nazad, a potom snazno udaram guzom o njega.

“Jebi me snazno i duboko! Udaraj me po guzi dok me jebes!”

“Bozee, to je bilo tako dobro, seksi i mocno”. Reci su izletale iz mene. Ali to je bilo ono sto sam stvarno, istinski zelela. Veljka, upravo onakvog kakav jeste; grubog, sirovog, intuitivnog, neznog, pazljivog i prepunog ljubavi za mene. I kao da su samo te reci bile dovoljne da Veljko izgubi kontrolu. Obema rukama me je uhvatio za kukove, rasirio noge i povukao dok gotovo da nije izasao iz mene u potpunosti. Hvatam vazduh jer predosecam snazan udar njegovih kukova. Divlje i snazno prodire u mene. Ispustam krik, a lice mi se grci od bola koji prerasta u zadovoljstvo. Udara me snazno i u trenurku ostajem bez reci i daha.

“Hej, lakše malo udaraj po guzi, to boli!”- dodajem, mrsteci se. Uranja u mene, prodire sa divljom silinom, odize mi zadnjicu i kao da zeli samo rukama da je raspoluti na pola. Citavo moje telo polece napred sa svakim naletom i pocinjem da jecim. Pljeska me po drugom guzu, prodire, a potom kruznim pokretima miluje obe polulopte kao da se izbrisu tragovi vec ocrtanih prstiju. Pocinjem da vicem isprekidana njegovim divljackim ulazima, Veljkovo ime. Povlaci me prema sebi jako, pa odguruje i ja se gubim u tom miksu uzitka i bola, grubom udaranju njegovog tela o moje, nacinu na koji me ispunjava svakim udarom. Ponovo me pljeska i rasteze mi zadnjicu. Jos jedan nagli prodor i osecam nadolazeci orgazam; divan osecaj koji se koji se siri svuda duz kicme i greje me oko analne regije do pulsirajućeg klitorisa kog mi neprestano lagano miluje prstima. Veljko takodje svrsava, rice i rezi, uranjajuci svoj kurac jos jednom duboko, najdublje u mene, osećam vrelu spermu u meni i pulsiranje kurca kog guza želi do preseče u korenu. I taman kad pomislim “Ok to je to i ne vredi traziti preko mere” nezno klizi savijen preko mene, uranjaj u guzu plitkim udarima, ljubeci mi vrat i sapcuci mi u uho

“Kakvu samo jebozovnu guzu imas; stvorenu da me izludi skroz”.

Dok me po ko zna koji put steze i stipa za polulopte, uranjajuci plitko i naizgled ovlas dodirijuci me i pogadjajuci pravo mesto; ja se potpuno rastacem. Vristim dok me orgazam kida u snazniji vrhunac. Veljko oseca i zna kroz sta prolazim i povlaci se i pljuska me prvo po levoj pa desnoj polutki. Opet lagano prodire dok jecam i guram guzu prema njemu. Krecem se napred nazad i nekontrolisano se grcim. Vulkanska vrelina i elektricitet mi kidaju telo, dok Veljko po poslednji put polako prodiruci produzuje moj vrhunac i ne omeksa u meni a ja se opruzim mlitavo preko stola. Izlazi iz mene a guza ostaje prazna, osećam da nedostaje deo mene… Podize me u narucje i odnosi u krevet. Privija me u uz sebe; ceska me po kosi i cutimo, disemo…

”Vesna, nisam verovao da ti se dopada tako grub analni seks! Mislio sam da će za prvi put, biti bolnije…”- posle duzeg razmisljanja me pitmi kaže. “Zasto?”- pitam ga i prstima prelazim preko njegovog ramena, grudi. Lezim u njegovom zagrljaju, spokojna.

“Izgledas tako nevino i krhko, a pri tom si jako uska a guza još nevina. U jednom trenutku si tako otmena, misteriozna, lepa i sve to… a onda kada se prepustis uživanju, nesto divlje izlazi iz tebe. Pretvaras se u…”

“Zver, kučku, kurvu, drolju”- reci slobodno, navodim ga, volim da mi to kažeš. Frkce, ali mi podize bradu prstom da gledam u njega.

“Znas da nisam to pomislio?!”- kaze mi.

“Samo sa tobom, Veljko, nista nije dovoljno ni lepo ni grubo!”- kazem mu i prekrivam mu usne poljupcem. Zelim da reci nestanu pred uzdasima i beskrajnim poljupcima. Zajedno smo savrsen tim; svaki nam je pokret, svaki dah uskladjen sa telom onog drugog. Zajedno smo sada u ovom trenutku, ovom vikendu i funkcionisemo tako dobro. Zasto kopati dalje… vazna je sadasnjost! Ljubim ga jos dugo, dugooo za sve ono sto bih mu rekla o mojoj pravoj prirodi; o tome koliko sam mu samo zahvalna i sigurna u njegovim rukama; koliko samo volim sve sto mi radi i kada me izludjuje i kako me sam navodi i otvara za sve ono sto ranije nisam ni naslucivala…

Happytv.rs
Foto: arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter