Izvor:
18.10.2016 u 22:27
0

EROTSKA ISPOVEST: Bila je željna *URCA, tri dana smo je *EBALI, a ona je stalno htjela još

Doslo je vrijeme ljetnog odmora, a posto ja nisam mogao da dobijem odmor isto kad i ona, odlucila je da ode na ljetovanje sama. Otisla je u Petrovac gdje je iznajmila apartman i dane provodila suncajuci se i kupajuci, a vece provodila odmarajuci se makar sam tako mislio. Kako sam ipak uspio da ubijedim sefa da i meni da nekoliko dana odmora odlucio sam da odem kod Svjetlane i iznenadim je. Krenuo sam oko podne i u Petrovcu sam bio oko 22 sata. Parkirao sam auto na parking koji je malo udaljen od apartmana gdje je odsjela Svjetlana i krenuo kod nje umoran i zeljan sna.

Usao sam u zgradu i uputio se liftom na cetvrti sprat stan broj 3. Dosao sam do vrata i zvonio jedva cekajuci da se domognem kreveta. Nekoliko puta sam zvonio i Svjetlana nije otvarala. Pomislio sam da je negdje izasla i uzeo sam telefon da je zovem. U tom trenu zacu se njen glas ko je? Kad je cula moj glas nasta tisina ali nikako da mi otkljuca vrata.Rekla mi je da sacekam da se obrise jer se tusirala. Napokon mi je otvorila i odmah sam primijetio da je crvena u licu i da mi ne djeluje svjeze istusirana. Bila je gola i osjetio se u stanu zagusljivi miris znoja. Primijetio sam da je uplasena i cudna ali se pravila hladna kao i uvijek ispitivala me otkud mene i sto nisam javio da cu doci. Skrenuo sam pogled prema njenoj svjeze obrijanoj pici i primijetio sam nesto sto me je sokiralo i napalilo. Iz njene pice niz butine se slivala neka bijela tecnost.

Prisao sam joj i sa njenih usmina prstom pokupio bijelu tecnost ona se trgla jer nije primijetila sta se dole desava. Pomirisao sam tu tecnost i sokiran utvrdio da je u pitanju sperma. Kurac mi je u trenu postao tvrd kao kamen. Samo sam je gurnuo na trosjed rasirio noge i poceo da lizem njenu picku.Bila je iznenadjena i uplasena ali je pod naletima mog jezika pocela brzo da stenje. Bio sam iznenadjen koliko je sperme bilo u njoj jer nisam mogao da vjerujem da neko moze toliko obilno da svrsi. Pocela je da se trese pod naletima orgazma i tada slijedi novo iznenadjenje. Otvorise se vrata toaleta odakle izadjose dvojica nabildovanih mladica.Bili su visoki oko 190 cm oko 28 godina i odmah sam shvatio odakle u Svjetlani toliko sperme. Njihove kurcine bile su ogromne bili su napaljeni i spremni da opet napune Svjetlanu. Zena ti je zeljna kurca evo vec tri dana je jebemo svako vece a ona oce jos. Jedan od njih mi istrze Svjetlanu uze je u narucje i onako stojeci nabi je na ogromnu kurcinu. Svjetlana je samo vrisnula i pocela da poskakuje na njegovoj batini. Pocela je da vice u transu jebi me jace dodji i ti Alene nabij mi ga u dupe.

Nisam mogao da vjerujem svojim ocima i drkao sam ga kao nikad. Jebali su je stojeci u sendvicu a ona je zatvorila oci i pocela da vristi grceci se sa dva kurca u sebi. Aaaaaah ne mogu vise aaaahhhhh svrsavala je po ko zna koji put to vece. Momci se nisu obazirali vec su nastavili snazno da je nabijaju a ona je vristala oooooohhh umrijecu na vasim kurcevima mmmmmm kako je dobro. Bila je crvena u licu izgledala je srecno i zadovoljno svaki njihov prodor u nju otvarala je usta kao da uzima vazduh i jako stenjala. Grlila je jednog i ljubila ga, dok ju je on stojeci drzao u narucju i spustao na njegovu batinu drugi je bio iza nje jebao je snazno u dupe i ljubio joj ramena i ledja. Kad su bili pri kraju bacili su je na trosjed i poceli da svrsavaju po njoj dok ona umorna od brojnih orgazama nije mogla da mrdne.

Cim su po ko zna koji put svrsili jebaci moje Cece su je poljubili u usta obukli se i izasli iz stana. Ona je onako umorna samo stigla da kaze cucemo se sutra. Jedan od njih rece ok nismo odavno jebali tako pohotnu matoru kurvu pravi si biser. Kad su otisli ja sam bez ijedne rijeci poceo da ljubim i lizem njeno oznojeno tijelo poprskano spermom njenih dvojice jebaca, izdrkao sam divlje i zaspali smo zajedno. Ujutro sam se probudio prije nje i otisao za Sutomore jer nisam zelio da joj pokvarim uzivanje i zabavu. Njoj je ostalo jos 5 dana odmora na moru i pretpostavljam da se razbila od kurca. Kad je odmor zavrsen odnos nam se popravio skoro svaki dan imali smo sex u tim trenucima mi je pricala o svojim avanturama na moru sto me je strasno palilo i uvijek sam je poslije toga divlje jebao.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter