Izvor:
19.10.2016 u 14:50
0

PORNOGRAFIJA U MUZIČKOJ INDUSTRIJI: Scene SEKSA u ovim spotovima su STVARNE! (VIDEO)

Spotovi danas obiluju provokativnim scenama sa razgolićenim akterima, a neki su otišli toliko daleko da vrele scene seksa nisu simulirali.

U spotu za pesmu Animals grupe Maroon 5, frontmen grupe Adam Levine, snimio je vruće scene seksa sa svojom suprugom, manekenkom Victoria's Secret Behati Prisloo.

U takve spotove može se ubrojati i spot našeg domaćeg benda Moby Dick za pesmu Ljubomoran, Srđan je snimio scene seksa sa svojom tadašnjom partnerkom i pevačicom Aleksandrom Perović, iako on to poriče. U priloženom pogledajte spot i procenite sami.

Norveška pop zvezda Tooji, predstavnik svoje zemlje na Eurosongu 2012. objavio je kontorverzni spot za pesmu The father project kojim je objavio da je gej. U spotu je snimio vruće scene sa sveštenikom u crkvi.

Spot koji bi takođe mogao da se svrsta u kategoriju spotova sa realnim scenama seksa jeste spot Nicka Jonasa za pesmu Under you. Nick je snimio scene seksa pod tušem sa svojom nešto starijom partnerkom u spotu Shay Mitchell.

Hrvatska pop pevačica Ivana Banfić snimila je razgolićene scene u provokativnom spotu pesme Izgužvana svila. Samim nazivom pesme pevačica je zaintrigirala publiku, a za ostatak pogledajte spot.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter