Izvor:
20.10.2016 u 16:38
0

EROTSKA ISPOVEST: Upala mi je u SVLAČIONICU i tražila da je *ebem BEZ MILOSTI

Pre par godina, posle povrede na treninzima (treniram kravmagu) iznenada sam skapirao da sam se ugojio necerovatnih 30kg. Sve je pocelo tako sto sam prvih mesec dana hteo da iskuliram.

Sa drugarima sam dao sebi oduska i jeo i pio sve sto mi je doslo pod ruku. Da bi ubrzo skapirao (posle god dana) da sam dobio neerovatnih 30kg. Resio sam da promenim to i upisem se u teretanu. Na vratima lepuskasta cura. Imao sam osecaj da su je pravili bas po mojoj meri. Kovrdzava kosa, slatka, prijatna. Pravo zadovoljstvo je bilo videti je. U glavnom vreme u teretani sam provodio u kardio delu. Trcanje, trcao sam po sat vremena i oko mene su obicno bile cure. Sto mi je odgovaralo. Ali ni jedna nije trcala duze od 20minuta. Cak ni dobro utrenirani momci nisu toliko obracali paznju na kardio deo. To je verovatno primetila i ona. Plavusica, ne visa od metar i sezdeset. Ali zategnuta kao pracka. Covek obicno primeti kad se neko takmici sa njim na spravi. Uhvati pogled i vidi, zainati se. Tako i ja. Dosaao sam u 14 da odradim svoj kardio trening. Trcao sam mozda desetak minuta kad je pocela da trci pored mene. Ubrzo je skapirala da je povremeno gledam. Verovatno se i ona inatila kao i ja. Proslo je bilo 30 minuta a ona je jos uvek bila na traci. Znojava s vremena na vreme je uzimala peskir da obrise znoj sa sebe. Ali majcica je vec bila prilepljena uz nju. Poceo sam sa osecam slabost i kad kad gubio korak her mi je koncentracija bila na njoj. Sitnoj prsatoj devojci.

Posle sat vremena video sam da ocekuje da sidjem sa trake ali nisam hteo da joj dam da pobedi. Davao sam 250 posto sebe. Ali nije moglo. Tezina je ucinila svoje. Posle sat i dvadeset minuta predao sam se. Ona je istrcala jos dvadesetak sekundi vise i sama sisla sa trake. Dok sam sedeo i brisao znoj sa sebe prosla je pored mene i sapnula mi "da si pobedio dobio bi me" okrenuo sam se onako iznenadjeno a ona se nasmejala, namignula i otisla. Malo je potrebno reci da sam kao svoju misiju napravio osvajanje tog trofeja. Vezbao sam svaki dan, nosio tegove u rancu do posla. Gledao sve moguce nacine da sto vise ubrzam napredak. Trajalo je par meseci ali se isplatilo. Svaki put kad smo se videli trcali smo nasu trku. Gubio sam sve do tada. Konacno sam istrcao njenu meru. Ovoga puta sam se ja nasmejao i dobacio joj dok je bila kraj zenske svlacionice. Samo reci kada, za tebe dostupan sam uvek. Namignuo joj i otisao u kupatilo da se istusiram (da musko). Mali nindza se uvukao nekako tako da sam osetio ruku kako mi steze zadnjicu u potpuno praznoj muskoj svlacionici pod tusem. Malo je reci da sam bio spreman nokautirati manijaka kad na moj sok manijak je imao grudi cetvorku i kez na licu od kojeg sam poceo da se smejem kao lud. "Da pobednik dobije nagradu, sta kazes?" Poceli smo se ljubiti pod tusem. Digao sam je uz zid i poceo da joj ljubim vrat, usne lice. Dok sam prstima razradjivao guzu i ribicu. Imala je nesto kao kosa iznad ribice. Samo su dlake od ozgo bile pustene poput kose da sa jedne strAne prekriju ulaz. Sa druge bila je glatko obrijana. Navuci me. Rekla je sto sam i poslusao. Prvo sam se poigravao sa njom na ulazu. Cekao da sto vise ovlazi. Hteo sam je nervirati kao sto je ona mene sve ovo vreme.

Ajd vise, ne zajebavaj me daj mi ga celog pocela je negodovati. Oces ga celog? Evo. Navukao sam je do jaja. Vrisnula je od zadovoljstva. Evo jel ti se svidja? Da, ajd daj mi jos jos nije valjda sve ovo trcanje bilo za kratko uzivanje? Nasmejao sam se, znao sam da hoce da me izazove. Sad necu imati milosti. Poceo sam je nabijati skroz. Vadio sam ga gotovo celog i divljacki nabijao u njenu pickicu do kraja. Islla je gore dole kao liftom. Onda je uhvatila se za cesmu napravivsi G od nasa dva tela. Drzala se za nju dok sam je navlacio na kurac. Stenjala je od uzbudjenja. Kladim se da su svi koji su u svlacionici bili culi nas ljubavni ples.

Zavrsnica, klekla je na kolena pocela usisavati kurac kako samo ona zna. Ljubila ga lizala. Gutala koliko je u grlo moglo stati a onda sam pukao. Mlaz sperme je krenuo u njeno grlo. Svu ju je spremno docekala. Ni kap nije propustila. Cak se pobrinula da ni u njemu ne ostane nista. Sisajuci do kraja. Steta sto nije duze trajalo, nasmejao sam se. Ali lokacija nas ogranicava. Pa nista, spremi se i idemo do mene. Lokacija na kojoj ces moci da mi demonstriras izdrzljivost za koju sam te vezbala. Dogovor bez mnogo reci. Dela bez mnogo izbora. Ovo je stvarno pocetak jednog divnog prijateljstva. Al kao i seks koji smo imali u teretani i ova prica mora nastavak preseliti u drugu. Jer svaka ljubavna igra, je prica za sebe.

Happytv.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter