Izvor:
13.08.2019 u 18:59
0

POLJUBACA NIKAD DOSTA: Kako se ljube horoskopski znaci? (FOTO)

Način na koji ljubimo mnogo govori o našoj ličnosti, o tome jesmo li strastveni i impulsivni ili slatki i romantični. Da li ste znali da horoskopski znak može da predvidi nečiji stil ljubljenja? Proverite da li je pogođen i vaš stil!

Ovan

Ovan voli da isprobava nove stvari. Harizmatičan je, strastven i entuzijastičan. Ova vrsta ljubavnika je iznenadna i vatrena. Ljubljenje u javnosti mu nije strano i uvek možete očekivati hrpu nenadanih poljubaca.

Bik

Lepo vreme, cveće i šarenilo definitivno utiču na strastvenost Bika. Oni vole u potpunosti prvo da osete usne, a ubrzo se bacaju na jezik i razbuktavanje strasti. Vole da prolaze prstima kroz partnerovu kosu, pritom uživajući u njegovom mirisu i izgledu lica. Pružaju senzualne i iskrene poljupce i fokusirani na sve aspekte života.

Blizanci

Ovaj znak je rođena koketa. Njegov um je brz kao krila leptira. Poljubac je kratak i sladak. Ne mogu ostati dugo fokusirani ali zato svaki njihov kratki poljubac neopisivo oduševljava.

Rak

Rakovi žive u skladu sa svojim osećanjima i slušaju instinkt. Ako nekoga vole, njihovi poljupci su neprocenjivi. Vole duge poljupce i zagrljaje. Partnera obasipaju poljupcima.

Lav

Lav je izuzetno vatren, hrabar i impulsivan. Ne igra na sigurno, a kada ljubi – to čini divlje i strastvenije od svih znakova. Njegov stil ljubljenja je zabavan, vruć i zaigran.

Devica

Ovaj znak obraća pažnju na detalje pa tako ni ljubljenje ne prepušta slučaju. Devica ljubi s namerom da podstakne vašu strast. Voli da se grli i ceni tuđu naklonost. Zauzvrat daje tačno onakve poljupce kakve ste poželeli.

Vaga

Vage krase neverovatna lepota i prefinjenost. Vole dobro da izgledaju što može da skrene fokus sa samog ljubljenja i proživljavanja strasti. No, svoju izvedbu će graditi na senzualnosti i neodoljivim uzdisajima. Njihovi poljupci su poput onih iz bajke.

Škorpija

Da li ste znali da su Škorpije prepoznate kao najzanimljiviji horoskopski znak? Ako joj odgovara ljubavni stil, znajte da će poljubiti svaki centimetar vašeg tela i naučiće vas novim zanimljivim tehnikama. Njeni poljupci su zabavni, seksi, senzualni i pamte se godinama.

Strelac

Strelac izuzetnu pažnju poklanja partneru kojeg voli da zadovolji. Uzbudljiv je i spontan. Gde su zabava i avantura, sigurno će se naći i poljubac. Jednostavno ne mogu da odole adrenalinu i akciji.

Jarac

Jarac je praktičan i dobro organizovan partner koji dobro procenjuje kada je trenutak za poljubac. Poljupci Jarca su prizemni, intimni i opuštajući. Ovaj horoskopski znak će vam priuštiti klasičan filmski poljubac s dozom romantike i strasti. Ne daruje svoje poljupce olako, ali kada se to dogodi – prstima prolazi kroz partnerovu kosu i rešava ga nakupljenog stresa.

Vodolija

Poznato je da Vodolije vole umetnost i umeće zavođenja. Najopušteniji su u blago zamračenom prostoru i izrazito su nežni. Laganim i opreznim poljupcima Vodolija može da zapali pravu vatru! Njeni poljupci se mogu činiti mokri i neuredni ali definitivno oduzimaju dah.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je poznat po svojoj nesebičnosti i predanosti. Poprilično su opušteni, pa neretko zafrkavaju partnera usputnim poljupcima ili izmicanjem. Najlakše ćete ih privući ozbiljnim kontaktom očima, nakon čega se poljupci pretvaraju u čistu ljubav i strast!

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter