Izvor:
19.08.2019 u 13:02
0

ZAPITAJTE SE: Zašto muškarci ne ostavljaju žene koje varaju?

Da li ste se ikada zapitale zbog čega muškarac ostaje sa ženom koju uporno vara?

Razmislite da li vam je zaista takva veza neophodna? Zašto ne ostavite muškaraca koji vas vara?

On je stalno vara, ali nikad se ne odlučuje da je ostavi. Žena takvog muškarca oseća ogromnu bol i ozlojađenost.

Ne može da se bori, jer nema snage. Međutim u njoj postoji jedan osećaj koji taj prevarant nije uništio, a taj osećaj se zove – nada.

Ta ista nada joj kaže: Verovatno te mnogo voli i zato ne odlazi zauvek. Ti si važnija od nje i one pre nje…

1. Njemu je to zgodna situacija: sa suprugom ima uredan život, harmoniju, dok sa ljubavnicom ima osećaj avanture i poleta. On dobija sve što želi.

2. Njegov bolesni ponos: laska mu da ga želi nekoliko žena istovremeno. To za njega znači da je on vredan te ljubavi i da je itekako zaslužuje.

3. Nije mu finansijski isplativo da se razvede: to bi značilo da mora da podeli imovinu. A onda bi morao opet da se ženi tom ljubavnicom, pa opet da bude na istom…

4. Problem do malih nogu: ne može da izgradi zdrav odnos. Bori se sa jakim osećanjima prema supruzi, ali i prema ljubavnici. Ne može da se odluči za samo jednu ženu.

Kao što vidite nije problem u ženi, već u muškarcu: on je taj koji se bori sam sa sobom, pokušava da nađe svoje mesto pod suncem.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter