ŽENE, OPREZ: Manite se reči, pokažite ljubav OVAKO!

 

Muškarci su vizuelni tipovi, žene "padaju" na reči... Muškarci su impulsivni, žene sve vole da analiziraju... I dok se žena istopi kad čuje "volim te", muškarac je srećniji ako mu se to pokaže delima.

Vaša nepodeljena pažnja

Ako tokom večere sve vreme kuckate poruke i ne ispuštate telefon iz ruku, on to tumači kao "nisi mi dovoljno važan". Zato pažnju fokusirajte na njega, održavajte kontakt očima i slušajte ono što vam priča bez upadica. Tako šaljete signal da vam je važan i da ga volite.

Skuvajte mu nešto što voli

Ali ne zato što "put do njegovog srca vodi preko stomaka" (pošto to nije istina), nego zato što to znači da znate u čemu uživa i da vam je to važno. To je sitan znak pažnje kojim ćete mu pokazati da ste mislili na njega u toku dana.

Obucite haljinu u kojoj voli da vas vidi

Sredite se čak i ako ne idete nigde. Sredite se povremeno baš zato što ne idete nigde, samo za njega. Seksi veš i odgovarajuća haljina znače "želim te". A najbolji afrodizijak za njega je vaša želja.

Kada pomislite da je zgodan, recite mu to

Svi mi volimo da čujemo da smo lepi, da smo dobri u nečemu, naročito od ljudi koji su nam dragi. Ipak, kada smo duže u vezi, dešava se da neke stvari počnu da se podrazumevaju. Podsetite ga ponekad da vam se dopada, da je za vas neodoljiv iako ste zajedno već "sto godina", da uživate u pogledu na njega dok je zadubljen u nešto što radi, toliko da i ne primećuje da ga posmatrate...

Ohrabrite ga da vreme provodi radeći ono što ga čini srećnim

Ponekad možda imate utisak da od svakodnevnih obaveza ne stižete ni da se vidite pošteno, ali bez obzira na to, ne gunđajte kad on poželi da ide na fudbal ili na piće sa prijateljima. Jedan od načina da izrazite ljubav je i da mu omogućite slobodu da radi ono za šta je u tom trenutku raspoložen, bez zvocanja i durenja kad se vrati kući.

 

 

Zagrlite ga onako, baš, baš

Umesto ovlaš poljupca kad krećete na posao, zagrlite ga, i neka taj zagrljaj potraje.

Se*s "na brzaka"

Se*s koji traje dugo, sa predigrom i maženjem koje usledi kasnije je super, ali se*s "na brzaka", kad nemate mnogo vremena, dok se spremate za posao recimo, može biti pravo osveženje.

 

Mondo
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro