ONI SE PRIVLAČE: Mali signali koje vam partner daje!

Nismo još uvek naučili da čitamo misli, a nismo ni uspeli da do kraja dešifrujemo njegovo ponašanje ili suptilne namere, ali zato postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu vezu i verovatno brak. 

Imate iste ciljeve 

Oboje želite život u istom gradu, da posetite iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili ne zasnivanju porodice. Naravno da ne morate želeti sve iste sitnice, ali jako je bitno da idete kroz život u istom smeru. 

Razumete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako treba da reagujete u određenim situacijama i razumete kada trebate delovati, a kada pustiti partnera da sam reši svoj problem. 

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je sigurno dodatno zbližilo i stabilizovalo vašu vezu jer ste uspeli da prebrodite  nedaće koje su vam se našle na putu. 

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, ali ne i najvažnija. Zato je bitno da znate da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako uspe svaki pu da vas ostavi bez daha. 

Brzo se pomirite

Nijedna veza nije potpuno ružičasta i bez ijedne mane. Međutim, vi i nakon svađe znate kako da se pomirite i brzo raščistite predmet rasprave. 

 

 

 

 

elle.rs
Foto :arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro