OJAČAJTE VAŠU VEZU: Uz pomoć ovih saveta vaša veza će se preporoditi!

 

Svaki par ima uspone i padove u vezi, i to je potpuno normalno. Ono što je važno je da te padove prevaziđete, a to možete samo ako ste jaki. Evo kako da ojačate svoju vezu, kako biste preživeli svaku ljubavnu krizu.

Uvek budite iskreni

Iskrenost je jedan od ključnih delova svake uspešne veze. To podrazumeva da uvek možete o svemu da pričate sa partnerom, potpuno otvoreno, i da na taj način "preskačete" sve prepreke na koje naiđete u vezi.

Ne stidite se da pokažete emocije

Nikada nemojte da se sramite da pokažete svoje emocije pred partnerom! Ponekad ljudi smatraju da su plakanje ili uznemirenost znak slabosti (posebno muškarci), zbog čega pred partnerom ne pokazuju svoje prave emocije.

Kao što smo rekli, važno je da uvek budete iskreni sa partnerom, a to važi i za emocije – on u svakom trenutku treba da zna kako se osećate, čak i ako ste tužni, uznemireni... Prećutkivanje i skrivanje emocija samo vodi do većih problema.

Radite timski na jačanju veze

Jasno je da veza ne može da bude jaka i stabilna ukoliko se trudi samo jedna strana... Zato se trudite oboje da održavate emocionalnu i fizičku bliskost između vas.

 

 

Postavite granice u vezi

Otvoreno razgovarajte o tome koje su vaše granice u vezi, šta je za oboje prihvatljivo i šta nije prihvatljivo. Time ćete sprečiti da bilo ko od vas bude nenamerno povređen, zato što "nisam znao/la da će ti to smetati".

Dakle, na vreme razgovarajte o granicama.

Imajte na umu da svi imamo mane

Prihvatite činjenicu da ste i vi i partner samo ljudska bića i da niko nije savršen. Oboje imate mane, oboje ćete praviti greške, u vezi i izvan nje.

Uvek razgovarajte sa partnerom kako biste se potrudili da vaše mane što manje utiču na vezu.

Na kraju, uvek imajte na umu da je rad na vezi proces i trudite se da iz dana u dan ulažete u vezu, kako bi ona bila stabilnija i jača iz dana u dan.

 

Mondo
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro