Izvor:
28.08.2019 u 19:40
0

SMS PORUKE GA OTKRIVAJU: Da li želi samo s*ks?

Dopisivanje na romantičan ili seksualan način može biti interesantno. Putem poruka možete saznati mnogo o nekome, naučiti kakav je njihov stil komunikacije i pokazati svoju duhovitost.

Ali ponekad na početku veze možda ne možee razaznati šta nekog tačno zanima. Ako želite znati da li vaš potencijalni partner traži vezu ili vezu bez obaveza, možda treba obratiti pažnju na poruke koje pokazuju šta ga tačno zanima. Nema ništa loše u povremenom seksu ako to oboje tražite, ali uvek je dobro pričati o svojim namerama tako da ste oboje na istoj talasnoj dužini.

Možete preneti puno informacija preko poruke – kako se osećate, kada ste dostupni, šta mislite o poslednjem filmu koji ste odgledali, ali takođe i preneti romantično interesovanje za nekog drugog, ili neko za vas. Zapamtite – signali su samo signali, tako da ako neko šalje signale koji znače da ih zanima samo seks, to ne mora biti apsolutno tačno, samo znači da bi to trebalo imati na umu i imati otvoren i iskren odnos u daljoj komunikaciji.

Pominjanje skorašnjeg raskida

Ako neko kaže da je tek izašao iz veze, možda vam ukazuje da želi da ostane sam neko vreme. Svako ko spominje raskid jer nije bio spreman za nešto ozbiljno, ne traži vezu. Nečiji skorašnji raskid mogao bi biti nagoveštaj za ono što trenutno traži, pa imajte to na umu.

Šalje vam poruke samo kasno uveče

Vreme kada vam se simpatija javlja može vam nagovestiti šta stvarno želi. Jedan nagoveštaj je kada vam pošalje poruku baš kasno uveče. Nije baš romantično, a verovatno je da želi samo seks.

Pominjanje seksa prebrzo

Svako ko pomene seks u prve dve sekunde razgovora nije ozbiljan. Da li ga zanimaju samo površni razgovori koji se vrte oko vašeg izgleda, vaše sledeće veze ili vaših seksualnih sklonosti? Ako vam se čini da vam govori samo ono što želite da čujete, a ne pokazuju pravu ličnost, obratite pažnju. Naravno, neko ko je zainteresovan za vezu takođe će biti zainteresovan za seks, ali svakako neće o seksu razgovarati u prvoj poruci koja je upućena vama.

Ne predlaže izlaske

Ako se nečije poruke uvek sastoje o druženju u vašoj ili njegovoj kući, možda jednostavno želi samo seks. Jedan od pokazatelja je da poruka nikada ne glasi „Da li želiš da izađemo na večeru/piće?“. Ako osoba koja vam se sviđa ne planira izlaske ili čak ne predlaže aktivnosti na otvorenom, to bi mogao biti signal da samo želi seks.

Ne prija vam kada vam stigne njegova poruka

Ako vas zanima nešto ozbiljnije, možda vam neće biti drago kada vam stigne poruka od nekoga koga zanima samo seks. Verujte svojoj intuiciji – možda je to najveći signal od svih. Ako vas zanima veza na duže staze, onda prestanite sa komunikacijom. Potreba za seksom nije loša stvar, ali ako to nije ono što tražite, trebalo bi da verujete svojoj intuiciji.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter