DOBRO JE ZNATI: S*ks mnogo govori o vama ali i o vašoj vezi!

 

Snovi mogu da budu veoma zanimljivi i zabavni, a ako se sećate koga ste sanjali otkrijte šta to govori o vama.

Kada je reč o snovima znamo da ne možemo da ih kontrolišemo i biramo. Imaju oni u sebi skrivenu poruku, a kada je reč o seksi snovima ima par stvari koje morate da znate. 

Seksi snove sanjamo zato što mnogo mislimo o seksu dok smo budni, a mogu da nam daju uvid u naše fantazije, ali i vezi u kojoj smo. 

Ukoliko sanjate da imate seks sa nekim poznanikom koga ste videli u prolazu to znači da vas je neko privukao i da ste upoznali osobu koja vam je privlačna. 

Ne brinite ako sanjate nekoga ko vam nije partner u vašem krevetu, piše Daily Star. Ukoliko se to desi više puta, onda je vreme da se zapitate i preispitate vaš seksualni život. 

Seks sa nadređenim i kolegom zna da bude neprijatan kada se probudite. To što je osoba na položaju možda znači da vam je potrebna pomoć u poslu i podrška nadređenih na nekom projektu. 

Ukoliko vas ne privlači isti pol, a uporno imate takve snove, nije to znak da se trebate brinuti. Razmislite koliko ste zadovoljni u vezi sa osobom sa kojom ste sada i kako možete da poboljšate vaš seksualni život. 

Seksi snovi sa nekim koga ne podnosite ili mrzite ne treba da vas iznenadi. Ipak su u pitanju jake i iskrene emocije, a to se u snovu nekad ne prikazuje kao svađa ili tuča. To nije energija koja vam treba na javi, pa zato gledajte da iz vašeg srca eliminišete mržnju i netrpeljivost.

B92
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro