Izvor:
02.09.2019 u 00:06
0

OSAM ZNAKOVA DA TREBA DA SE VRATITE PRVOJ LJUBAVI: Srodne duše ne poznaju rokove!

Teško je zaboraviti osobu koja vam je služila kao karta za ulaz u svet ljubavi i romantike. Nikada nećete moći da zaboravite kada ste se prvi put ikada zaljubili u nekoga. Međutim, koliko god sve to čudesno izgledalo, ne uspeva uvek.

Prve ljubavi ne traju zauvek. Postoji mnogo razloga za raskid, ali i slučajevi u kojima ste možda morali da prekinete vezu sa svojom prvom ljubavlju, iako je vas dvoje trebalo da budete zajedno. Možda ste se jednostavno našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Bez obzira na slučaj, evo nekoliko znakova da vi i vaša prva ljubav zaista treba da budete zajedno.

Mnogo razmišljate o njemu čak i kada ste sa nekim drugim

Bez obzira sa kim ste, uvek vam se čini da vam misli odlutaju na vašu prvu ljubav. On je subjekt vaših sanjarenja i vaših maštarija.

Još uvek gajite osećanja prema njemu

Znate da i dalje gajite osećanja prema njemu. U vama uvek postoji nešto što se pokrene kad god pomislite na vašu prvu ljubav. Postoji ta čudna veza koju imate sa njim, a koje se ne možete još uvek osloboditi.

I dalje otvoreno komunicirate jedno sa drugim

I dalje se osećate ugodno otvarajući se jedan drugom na veoma intiman i ranjiv način. To znači da još uvek verujete jedno drugom. Međutim, ovakva vrsta intimnosti nikada nije nešto što redovne veze imaju. Ovde ima nečeg posebnog.

I dalje osećate konekciju između vas dvoje

Još uvek postoji opipljiva veza između vas dvoje. Ne možete se otresti činjenice da vas i posle mnogo godina još uvek nešto vezuje. Možda to nećete moći da izrazite rečima, ali to osećate u svom srcu. Uvek to osećate bez obzira da li ste vas dvoje jedno pored drugog ili ne.

Osećate se potpuno prijatno u prisustvu vaše prve ljubavi

Vas dvoje se još uvek osećate potpuno prijatno u prisistvu jedno drugog. Kad god ste zajedno, nikad se ne osećate kao da morate da forsirate konverzaciju. I dalje se osećate slobodno da pokažete vaše pravo lice.

Instinkti vam govore da bi trebalo da budete zajedno

Verujte vašem osećaju. Sledite svoju intuiciju i verujte svojim instinktima. Ponekad vaš um može nadgledati sve. Da, dobro je uvek dobro razmisliti pre nego da uradite nešto. Međutim, slušajte intuiciju. Ona najbolje zna.

Stalno pronalazite razloge da ostanete u kontaktu

Iako ste se vas dvoje već rastali i dalje se trudite da ostanete u kontaktu. Uvek pokušavate da pronađete razloge za međusobni kontakt. Ovo je dokaz da ste još uvek privlačite međusobno i da još uvek niste potpuno pustili jedno drugo.

Nikada zapravo niste stavili tačku na vašu priču

Ako nikada niste stavili tačku na celokupnu priču, može biti teško utvrditi da li se nešto završilo ili ne. Činjenica da se vas dvoje nikada niste zatvorili vezu može biti dokaz da se stvari ipak nisu završile. Možda vaš kraj ne postoji. Možda postoji šansa da se vas dvoje vratite jedno drugom i dovršite ono što ste započeli.

Naravno, možda mislite da ne bi trebalo da ponovo oživljavate staru vezu. Ali to nije nemoguće. Postoji puno ljudi koji su dokazali da je ponekad, uz malo sreće i „tačnog“ vremena, moguće vratiti vezu iz mrtvih. Ne morate misliti da je vaš raskid konačan.

Ljubav ne poznaje rokove. Uvek verujte svom srcu i pratite vaše instinkte.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter