Izvor:
10.09.2019 u 22:46
0

DEVOJKE DA LI STE ZNALE? O čemu muškarci najviše vole da ćaskaju? (FOTO)

Možda žene imaju reputaciju da su velike pričalice, ali svi znamo ko je ustvari krivac. Ako želite poslednje masne tračeve, veće su šanse da ćete ih čuti u lokalnoj berbernici, pre nego u ženskom toaletu. Muškarci su poznati po prosipanju svih prljavih detalja, od same veze do velikog događaja. Izgleda da ipak među momcima ništa ne ostane neizrečeno. Pitate li se ikad, šta je to što čavrljaju u svlačionicama? Ne možemo baš da tvrdimo za sigurno, ali evo nekih stvari o kojima momci vole da pričaju.

1. Automobili

Šta je to sa momcima i automobilima? Izgleda da je to ljubav na prvi pogled od momenta kad kao dečaci počnu da raspoznaju oblike. I zato, bilo da se radi o mlađem ili starijem muškarcu, verovatno su automobili jedna nezaobilaznih tema razgovora sa prijateljima. Upoređuju čiji je auto noviji, čiji brži, koji im više konjskih snaga, koji čupa asfalt… Oni jednostavno obožavaju da jure, da cepaju gume, slušaju zvuk motora i pokazuju svoje vozačke veštine pred drugim frajerima.

2. Sport

Izgleda da ne postoji ništa uzbudljivije za okupljanje grupe frajera od dobrog sportskog događaja. Bilo da fudbal gledaju sa tribina ili troseda, oni sport obožavaju. U stanju su provesti sate pričajući o svom omiljenom timu, o prečki koja se stvorila niotkud kad je taj tim trebao dati gol i o odvratnom sudiji koji definitivno favorizuje protivničku ekipu.

3. Žene

Kada mi, žene, stalno pričamo o muškarcima, onda smo mi grozne, ali verujte, nismo ni blizu grozne kao momci. Kada se okupi grupa momaka, budite sigurni da će da pričaju o ženama. Od ženskog tela do ženskog uma, svaki od ovih predstavnika jačeg pola voli da uporedi beleške i razmeni iskustva sa svojim prijateljima.

4. Masni vicevi

U redu, hajde da priznamo. Ako ste u muškom društvu, morao vas je zakačiti po neki masan vic ili šala. Izgleda da naši momci pokušavaju da iskoriste sve svoje masne šale kada su zajedno, ali valjda je to u redu. Na kraju krajeva, to nas spašava da nas ne osramote pričajući masno pred našom porodicom.

5. Dani slave

Jeste li ikada slušale gomilu muškaraca kako upoređuju svoja sećanja iz mlađih dana? Ovi kratki momenti prisećanja su uobičajeni kod muškaraca, pogotovo kada su zajedno. Oni vole da se prisećaju sjanih trenutaka sa srednjoškolskih žurki, neslanih šala i velikih ljubavničkih poduhvata.

6. Politika

Muškarci obično vole da iznose svoje mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji. Bilo da su uključeni u žučnu raspravu ili petominutno komentarisanje neopravdanih poreza i glupih zakona, većina muškaraca voli da priča o politici.

7. Seks

Mladi ili stari, nebitno. Svi muškarci obožavaju priče o seksu. Čak i ako vaš muškarac nije od onih koji ljubi i prepričava, pa još manje voli da priča o seksu sa svojim prijateljima, muškarci znaju da budu toliko radoznali na tu temu da će i od onog najćutljivijeg da izvuku po neki zabranjeni detalj.

Ovo je samo nekoliko stvari o kojima momci vole da pričaju, ali ima ih još mnogo. Od muzike do filmova, muškarci vole da pričaju koliko i žene. Muškarci većinu problema rešavaju po logici i prirodno, dok su žene mnogo emotivnije i sve primaju srcu.

Sasvim je prirodno da momci kada su zajedno rešavaju svetske probleme, prisećaju se slavnih dana, pa i razmene po neki masan vic ili dva. Jednostavno, sve je to u njihovom opisu biti muškarac. To je bar naša teorija!

Izvor:opusteno.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter