Izvor:
11.09.2019 u 18:40
0

MUŠKARCI KONAČNO OTKRILI: Deset stvari koje apsolutno mrze kod žena!

Ne može se poreći da će muškarci i žene uvek biti razdvojeni nekakvim filozofskim zidom. To je razlog zašto oni obično imaju vrlo različite poglede na život. To je i razlog zašto muškarci i žene često imaju puno nesporazuma.

Ono što je ženama normalno, muškarcima nije. Ukoliko želite da osvojite naklonost muškaraca, trebalo bi ih upoznati. Ne morate nužno da menjate svoje ponašanje i stavove ako želite da privučete muškarca, ali možda želite da saznate koje stvari muškarci smatraju odvratnim.

Ne brijete i ne depilirate različite delove tela

Dlake na rukama. Dlake ispod pazuha. Dlake na nogama. Mnogim muškarcima ovo ne izgleda dobro. Ako uvek očekujete od vašeg čoveka da održava čisto i negovano lice, onda to morate učiniti i sa svojim telom.

Nosite previše šminke

Muškarci vole da je sve prirodno, dame. Da, možete da nosite šminku kako biste dodatno istakle svoju prirodnu lepotu, ali kada je nanesete do te mere da izgledate kao druga osoba, vaš muškarac će to smatrati ružnim.

Ne možete kontrolisati konzumiranje alkohola

Niko ne voli da se brine o „pijanom detetu“. Dakle, sledeći put kada izađete u noćni provod, pobrinite se da zadržite osećaj samokontrole. Ako ne možete da podnesete supstancu koju unosite, naučite da kažete ne. Muškarce odbija kad god vide žene koje nisu dovoljno odgovorne

Ne trudite se da sredite kosu

Ne. Niko se ne probudi i izgleda poput Bijonse. Ako se vaš muškarac neprestano trudi da bi se fizički vama dopao, takođe bi trebalo da uložite isti trud. Nije baš simpatično kad jednostavno izađete iz kuće, a da se pritom barem ne očešljate i ne operete kosu. Na kraju, izgledaćete kao beskućnik.

Delujete plitko i kao veliki materijalista

Muškarce takođe odbija kada se žene podvrgavaju plitkosti i materijalističkim tendencijama. Ako mu pokažete da samo raskošni i luksuzni materijali mogu da vas učine srećnom, onda možete biti sigurni da im se nećete dopasti.

Ne praktikujete dobru oralnu higijenu

Ovo bi mogla biti jedna od stavki na listi koju bi SVAKO smatrao ružnom. Praktikovanje osnovne dobre oralne higijene je nepisani zakon ljudske civilizacije. Ne možete očekivati da će muškarac poželeti da poljubi vaša usta puna klica. Perite zube barem ujutru i uveče i svaki put koristite sredstvo za ispiranje usta.

Ne praktikujete dobru oralnu higijenu

Ovo bi mogla biti jedna od stavki na listi koju bi SVAKO smatrao ružnom. Praktikovanje osnovne dobre oralne higijene je nepisani zakon ljudske civilizacije. Ne možete očekivati da će muškarac poželeti da poljubi vaša usta puna klica. Perite zube barem ujutru i uveče i svaki put koristite sredstvo za ispiranje usta.

Previše pušite

Ovo može biti pogodak ili promašaj. Mnogo muškaraca puši, a i sasvim je u redu kada njihova lepša polovina zapali s vremena na vreme. Međutim, većinu muškaraca koji ne puše, ovo može lako odbiti. Pušenje je opasno i može uništiti čovekov organizam.

Koristite nepristojan i vulgaran jezik

Muškarac će uvek primetiti finu i pristojnu damu. Stoga bi trebalo da prestanete da upotrebljavate nepristojne reči svaki put kada razgovarate. Proširite svoj vokabular i impresionirajte svog muškarca svojom inteligencijom.

Previše se trudite da delujete simpatično

Muškarcima se ne sviđa kada njihove žene stalno igraju ulogu nesposobne dame u nevolji. Ne žele da njihova lepša polovina bude neprirodno simpatična, već da budu jake i nezavisne.

Koristite previše parfema

Može izazvati glavobolju. Prskanje nekoliko puta bi trebalo da bude u redu, ali nemojte preterivati. Ne želite da vaš parfem zaseni vašu blistavu ličnost.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter