Izvor:
28.09.2019 u 20:41
0

MUŠKARCI, IZDRŽITE! Ženama je potrebno duplo više vremena da postignu orgazam!

U istraživanju je sudelovalo 645 žena te su koristile štopericu kako bi zabeležile koliko im je vremena trebalo da postignu orgazam.

Ako uzmemo računicu iz filmova, ženama treba manje od minuta da postignu orgazam. No, svi dobro znamo kako se seks u stvarnom životu itekako razlikuje od onog holivudskog. Nova studija je otkrila koliko je vremena potrebno prosečnoj ženi da bi doživela vrhunac tokom seksualnog odnosa.

Izdrži još malo

U istraživanju je sudelovalo 645 žena iz 21 zemlje sveta te su koristile štopericu kako bi zabeležile koliko im je vremena trebalo da postignu orgazam.

Naučnici su studiju označili kao prvu ove vrste, a njena misija je bila da izmjeri 'latentnost orgazma', odnosno vrijeme između početka uzbuđivanja i orgazma.

Rezultati su objavljeni u ‘The Journal of Sexual Medicine’, a oni kažu da je u proseku ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma. Zabrinjavajući podatak je taj da jedna od šest žena nije uopšte doživela vrhunac.

Muškarcima ne treba puno

Takođe, treba istaknuti da se vreme koje je ženama bilo potrebno za vrhunac kretalo od pet minuta do nešto više od 21 minute. Zanimljivo je da dužina veze uopšte nisu uticali na rezultate studije, kao i da se rezultati kod žena ne mogu upoređivati s onim kod muškaraca.

Ono što trebate znati je to da je ženama potrebno duplo više vremena nego muškarcima za postizanje orgazma. Studija iz 2009. otkrila je kako je muškarcima u proseku trebalo šest minuta za orgazam.

Ono što trebate znati je to da je ženama potrebno duplo više vremena nego muškarcima za postizanje orgazma. Studija iz 2009. otkrila je kako je muškarcima u proseku trebalo šest minuta za orgazam.

Izvor: Alo.rs
Foto: Huffington Post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter