Izvor:
01.10.2019 u 18:56
0

OBRATITE PAŽNJU: Zbog ovoga dolazi do najčešćih seksualnih problema u vezi! (FOTO)

Kada je seks u pitanju, naravno da očekujete uzbudljivo i strastveno vreme sa svojim partnerom. Osim što je vrlo važan deo veze, seks je još jedan od načina za povezivanje s partnerom na emocionalnoj razini. Ipak, ponekad stvari jednostavno ne štimaju. Ovo su najčešći problemi s kojima se parovi susreću u krevetu.

1. Neusklađen libido

Činjenica da jedan partner uvek više želi seks normalna je i vrlo učestala. No seksološinja Emily Morse tvrdi da dolazi do problema ako je reč o prevelikoj razlici. Osim što nijedan od partnera nije zadovoljan, to je često izvor frustracije i razloga za svađu. Ovu situaciju možete poboljšati otvorenim razgovorom, razumevanjem i ponekim kompromisom.

2. Nedostatak komunikacije

Morse tvrdi da što više razgovarate o seksu, imate bolji i kvalitetniji seks. Savet koji biste trebali primeniti je komunikacija, ali ne u spavaćoj sobi, nego u neutralnom prostoru u kojem nikad ne vodite ljubav. I nikad nemojte kriviti drugu osobu, nego jednostavno zajednički poradite na rešavanju problema.

3. Nedostatak predigre

Istraživanja su pokazala da je većini žena u proseku potrebno 18 minuta predigre kako bi se u potpunosti uzbudile. Nikako nemojte preskakati ovaj deo seksa, budite kreativni i ne zaboravite na otvorenu komunikaciju.

4. Dosadan seks

Možete kriviti partnera za ovaj problem, no ipak vi činite 50 posto tog čina. Zato umesto da krivite bilo koga, uzmite stvar u svoje ruke, isprobajte drugi prostor, druge poze i vratite strast u svoju vezu.

5. Nedostatak vremena

Obaveze su preuzele vođstvo nad vašim životom i jednostavno ne pronalazite vreme za intimnost. Ipak, uprkos svim obavezama, trebali biste imati i vreme za sebe, ali i vreme za sebe i partnera. Kako biste pronašli to preko potrebno vreme, postavite seks na vrh lestvice prioriteta i, ako treba, zakažite termin s partnerom. Osim što ćete ponovno rasplamsati vatru u krevetu, imaćete se čemu veseliti u moru obaveza i briga.

6. Dug razmak između orgazama

Problem prerane ejakulacije nije novost. Ako i vaš partner ima taj problem, razgovarajte s njim na koji biste način to mogli rešiti i na koje bi načine on vas mogao još bolje zadovoljiti.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter