Izvor:
03.10.2019 u 19:18
0

ODUSTANITE NA VREME: Devet signala da vas simpatija izbegava!

Mnoge informacije se mogu dobiti od toga kako neko piše, ali ima i mnogo toga što još uvek možda ne znate. Signali su upravo to. Nisu definitivni i ne kažu vam sigurno sta vaša simpatija misli.

Postoje samo nagoveštaji koji mogu biti korisni.

Dugo vremena čekate na odgovor

Ako čekate vašu simpatiju nekoliko sati da vam odgovori, to bi moglo biti samo zato što se sprema da počne da vas izbegava. To ne mora biti slučaj – nisu svi ljudi u mogućnosti da brzo odgovaraju na poruke. To je samo znak koji se može, a i ne mora, ispostaviti tačnim.

LOL

Ako vašoj simpatiji pošaljete smešan tekst ili simpatičan mim, a oni odgovore jednostavnim „LOL“ ili „hahaha“, to bi mogao biti znak. To ne znači da je „LOL“ loš odgovor u svim okolnostima, to samo znači da je vaša simpatija želela da napiše nešto brzo.

Nema nikakvih pitanja

Nisu svi dobri u postavljanju pitanja, ali neko ko obično postavlja puno pitanja, a u poslednje vreme i ne pita puno, može se pokazati kao znak da više nije zainteresovan za razgovor. Ako postavite pitanje, a oni odgovore i ne pitaju vas ništa, to može biti znak izbegavanja.

Nedifinisani odgovori

Ne vole svi da šalju duge odgovore, ali ako se osećate kao da je neko namerno neodređen, to bi mogao biti znak da planira da se „izgubi“.

Nekoliko poruka

Ako vam je simpatija slala pet poruka zaredom, a sada šalje samo jednu, možda će pokušati da polako ohladi odnos. Međutim, možda je samo jednostavno zauzet, pa obavezno pogledajte i druge znakove, pre nego što zaključite da vas izbegava.

Društvene mreže kao znak

Kada vidite da je vaša simpatija postavila Instagram priču, a da vam nije odgovorila na poruku može biti prilično frustrirajuće. Znaju da gledate njihove priče, pa pretpostavljate da pokušavaju poslati signal, i iskreno – ponekad jeste tako. Ako neko objavi nešto na društvenim mrežama pre nego što odgovori na vašu poruku, možda gubi interesovanje.

Dinamika dopisivanja

Kad god se dinamika slanja poruka menja, to može značiti i menjanje osećanja. Ako ste se šalili sa vašom simpatijom preko poruka, a sada jedva razmenjujete par rečenica, to može biti znak. Nema ništa loše u davanju doslovnih odgovora na poruke, ali ako znate da neko ima šaljivu stranu koju sada krije, možda se povlači.

Nema nastavka nakon izlaska

Nakon sastanka, normalno je da neko pošalje poruku u kojoj kaže da se dobro proveo (takođe je sasvim normalno da ne šalje ili da pošalje posle nekoliko dana). Ako je vaša simpatija to radila u prošlosti, a zatim je prestala, to može biti zato što planira da se distancira.

Samo odgovori na pitanja

Ako pošaljete poruku i ne dobijete odgovor, to može značiti da on ili ne zna šta da kaže ili da traži način da prekine interakciju sa vama, a nema pitanja na koje bi mogli odgovoriti je dobar razlog kao i bilo koji drugi.

Zapamtite: ovo su sve samo nagoveštaji kako bi vaša simpatija mogla da počne da se distancira od vas – nisu definitivni znakovi. Ako razgovarate sa nekim, a mislite da počinje da vas izbegava, uvek je u redu da ga direktno pitate. Otvorena komunikacija je dobar način da se osigurate da znate na čemu ste. A ako zaista pokušava da se distancira od vas, pa, iskreno – to je njegov gubitak i naći ćete nekoga boljeg!

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter