Izvor:
07.10.2019 u 13:38
0

VEROVALI ILI NE: Muškarci koji preteruju u piću zapravo su privlačni ženama?!

Nekim ženama su muškarci koji piju prilično odbojni, ali nova studija otkriva da se u njima zapravo kriju zavodnici koji osvajaju žene.

Novo istraživanje ustanovilo je da će se žene pre zaljubiti u muškarca koji konzumira alkohol jer pijančenje može da bude evolucioni vid udvaranja.

Ipak, važno je napomenuti da su muškarci koji imaju naviku opijanja izloženi zdravstvenim rizicima koji sa sobom nosi preterivanje u alkoholu.

Istraživači su naveli da velike količine alkohola u mladosti utiču drugačije na oštećenja mozga kako kod muškaraca tako i kod žena, ali je potrebno dalje sprovesti istraživanja na ovu temu.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Najboljamamanasveu.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter