PRONAĐITE NAČIN DA SE PRILAGODITE PARTNERU: Parovi koju su spremni da saslušaju partnera imaju odlične izglede da njihova veza potraje!

Većina ljudi, čak iako su veoma slični i kompatibilni, nemaju baš uvek isto mišljenje o svemu. I baš zato je važno da budu spremni na kompromis. Jer kada ste vi spremni da date malo sa svoje strane, vaš partner će biti takođe spreman i pokazati dobru volju da nađete kompromisno rešenje kada vama bude potrebno. Zato, malo popustite vi, malo vaš partner, a dobijate oboje – zdravu i dugotrajnu vezu u kojoj ćete uživati.

U nastavku sledi priča o kompromisu - jer dogovor kuću gradi.

Zamislite da ste zaljubljeni u nekoga ko nije voljan i spreman da čuje o čemu razmišljate, kako se osećate ili da čuje kakve ideje imate. Verovatno se ne biste osećali sjajno zbog toga, zar ne?

Zato, pođite od sebe i budite spremni da saslušate i pokažete dragoj osobi da vam je stalo do njenog mišljenja i osećanja. Budite spremni na kompromise. Nađite se uvek na pola puta, kako se na tom putu ne biste izgubili, i vi sebe i vezu u kojoj ste.

Neki kažu da je kompromis dobar način da niko ne dobije ono što želi, i to je donekle istina, ali dogovor je ipak nešto što jednostavno mora da postoji. Dajte do znanja partneru koje tačno stvari je potrebno prilagoditi kako bi vaša veza funcionisala na pravi način. Uz kompromis niste uvek na gubitku, nekada će i vama značiti da neko drugi bude spreman na kompromis zbog vas. Ponekad će kompromis koji ste napravili otkriti da zapravo volite neke stvari koje ste mislili da ne volite ili nikada niste želeli da probate.

Na ovaj način ne se samo da se razvijate kao ličnost, nego je to ujedno i dokaz koliko ste vi kao partneri i vaša veza zreli, a ujedno i dobar znak da ćete kvalitetno nastaviti dalje i da će veza potrajati. Parovi koju su konstantno spremni da saslušaju i uvaže mišljenje partnera - imaju odlične izglede da njihova veza potraje, i da zajedno dočekaju starost u sreći i ljubavi.

Nađite načina da se prilagodite jedno drugom, jer razlike koliko znaju da budu privlačne, toliko mogu da naprave jaz koji vodi krahu i stalnim svađama. Dogovor kuću gradi.

 

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Pixabay.com/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro