Izvor:
11.10.2019 u 14:31
0

KONAČNO DOKAZANO: Evo koji tip muškaraca najviše privlači žene! (FOTO)

Nedavno istraživanje američkih naučnika je otkrilo da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti deluju kao afrodizijak, jer ako drugoj strani ne pokažete odmah koliko ste zainteresovani za nju, to i te kako može da probudi njeno zanimanje.

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju.

Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su delovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga mnogo više privlači pažnju suprotnog pola — makar tako kažu naučnici.

Izvor:glossy.rs
Foto:Pixabay.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter