KONAČNO PRIZNALI: Evo šta muškarac najviše krije od devojke! (FOTO)
Budimo iskreni, svako ima tajne, a ovo su tajne koje muškarci najčešće prećute svojoj lepšoj polovini...

Mojim prijateljima se nije svidela moja devojka na prvi pogled

"Kada sam započeo vezu sa svojom devojkom, mojim prijateljima se ona uopšte nije svidela. Mislili su da je dosadna. I to nisu mislila samo dvojica mojih prijatelja, nego svi. Mislim da je problem bio u tome što se previše trudila kada je bila u njihovom društvu i što isprva nije bila svoja. Nakon što je provela više vremena s njima, svidela im se i sada se s većinom dobro slaže. Nikada joj nisam rekao da im se u početku nije svidela, a i ne vidim razlog zašto bih joj to rekao."

Ona mi je bila drugi izbor

"U periodu kad smo se upoznali, viđao sam se s jednom devojkom koja je posle nekoliko dana prestala sa mu se javlja. Ona mi je ustvari bila prvi izbor."

 I dalje za savet često prvo pitam mamu

"Često kada mi je potrebno da sa nekim porazgovaram, obratim se mami, a ne svojoj devojci. Nisam joj to rekao jer sam siguran da bi je to povredilo. Ona misli da sve prvo kažem njoj."

Ne volim kako moja devojka kuva

"Moja devojka ne kuva dobro. Zajedno smo već 12 godina i nikada joj to nisam rekao. Nekako mi se ne čini primerenim da prigovaram njenom kuvanju. Možda joj je čudno što se često ponudim da ja kuvam, a možda misli da volim da kuvam više nego što to zaista jeste. Možda je i moja hrana grozna, pa oboje jedemo ono što nam se ne sviđa jer ne želimo da povredimo jedno drugo. To je na neki čudan način i slatko, zar ne?"

 Varao sam svoje bivše devojke

"Prevario sam devojku s kojom sam bio pre svoje sadašnje devojke. Moja bivša nikad nije saznala da sam zbog prevare prekinuo vezu (nisam mogao da se rešiti osećaja krivice), a ni moja sadašnja devojka ne zna za to, iako tvrdimo da jedno drugome govorimo sve. Ne bih želio da pomisli da bih je ikada mogao prevariti ili da ne može da mi veruje".

Nikad joj nisam priznao sa koliko sam žena spavao

"Svojoj verenici nikada neću reći s koliko sam žena spavao. Nije me to ni pitala, ali brinem se da bi mogla da me pitata pre nego što se venčamo. Ne znam da li bih u tom slučaju izbegavao odgovor, lagao ili nešto treće, ali ne želim da zna brojku koja je iznad proseka. Kada sam spavao sa svim tim ženama, nisam razmišljao o tome da bih jednoga dana mogao upoznati nekoga za koga ću želeti da bude jedina osoba s kojom ću spavati do kraja života."

Kad se družim s prijateljima, nedostaje mi moja djevojka

"Kada odem sa drugarima na vikend, moja devojka mi jako nedostaje, ali to nikome ne kažem. Moj prijateljima bi to možda bilo patetično."

Prevario sam svoju devojku

"Prevario sam svoju devojku jednom kada sam bio pijan. Nikada joj to nisam priznao i nema šanse da bi ona to mogla da sazna na neki drugi način. Znam, grozan sam čovek."

Svom najboljem prijatelju uvek kažem sve

"Drugaru kog poznajem ceo život kažem sve, čak i stvari koje ne zna moja žena. Mislim da bi moja supruga bila ljubomorna kada bi saznala da postoji osoba koja o meni zna više od nje, ali mislim da je dobro da imam tako dobrog prijatelja kom mogu da se poverim. Naročito zato jer većina stvari o kojim razgovaramo ima veze s mojom ženom."

 Nisam preboleo svoju bivšu

"Još uvek nisam u potpunosti prebolio svoju bivšu i nisam siguran da ću je ikada preboleti."

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro