Izvor:
28.10.2019 u 13:42
0

OVA NAVIKA MOŽE DA VAM UNIŠTI PRVI DEJT! (FOTO)

Anketa koju je sprovela britanska firma za istraživanje pokazala je da je korišćenje mobilnih telefona najgora stvar koju možete da uradite tokom dejta i to smatraju oba pola.

Čak 69 odsto muškaraca i 70 odsto žena koji su učestvovali u anketi složili su se oko toga da je slanje poruka, slikanje hrane i pića, objavljivanje na društvenim mrežama i bilo kakav drugi način korišćenja mobilnog tokom dejta odbojan i da sa nekim ko to radi verovatno ne bi otišli na drugi dejt.

Na drugom mestu su zavaravajuće fotografije na društvenim mrežama i to smeta čak 52 odsto muških i 43 odsto ženskih ispitanika, dok je treća najodbojnija stvar preglasno žvakanje hrane, što smatra 25 odsto muškaraca i 31 odsto žena iz ankete. Monopolizovanje razgovora, izbegavanje plaćanja računa, kašnjenje i ćutljivost takođe su se našli na spisku i bolje bi bilo da ih izbegavate na prvom dejtu ako želite da se dogodi i drugi.

Izvor: Cosmopolitan
Foto:
Unsplash/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter