Izvor:
30.10.2019 u 16:47
0

PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Ovo je jednostavan način da poboljšate odnos sa partnerom! (FOTO)

Kako odrastamo, društvo vrši određeni pritisak na način na koji se treba izraziti. Korišćenje nadimaka od milja omogućava odraslima da se uključe u igranje uloga i slobodno pokažu svoja osećanja.

To poboljšava kvalitet socijalne interakcije s partnerom i olakšava proces povezivanja. Oba se partnera osećaju kao da ih je druga osoba potpuno prihvatila onakve kakvi jesu. Nadimci su sjajan način da kod partnera probudite ljubav, nežnost i naklonost. Za postizanje ovog rezultata treba ispuniti samo jedan uslov: osoba kojoj ga dajete, trebalo bi da voli taj nadimak.

Psiholozi kažu da korišćenje nadimaka za partnere može pomoći da dožive pozitivan emocionalni podsticaj, a služi kao dokaz vaših osećanja ako nadimak opisuje kako se vi osećate prema njima.

Neuroantropolog i profesor Din Folk veruje da naša potreba za tepanjem potiče iz djetinjstva. Majke ga koriste za razgovor sa svojim detetom, a to doprinosi formiranju dublje emocionalne veze i poverenja.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter